Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
A régi 4.0.3 rom-ban volt olyan cpu opció, hogy Performace. Az volt a 1.5Ghz. De az újabbakból már kiszedték, gondolom mert sokan panaszkodtak, hogy olyankor lefagy, újraindul, stb.
Ha root-olod a tab-ot akkor külömböző CPU maceráló progikkal fel lehet húzni, de szerintem nem érdemes a fentebb taglalt okok miatt.@ #3346
Nem hiszem, hogy sokan játszanának ilyen játékokkal. Ezek inkább konzolra valók.
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Ha szó szerint válaszolok a feltett kérdésre, akkor onnantól, hogy megvásároltad a készüléket. Ha úgy kérdezted volna, hogy "MIKORRA várható?", akkor azt válaszoltam volna, hogy nagy eséllyel semmikorra. Miért vagyok ilyen pesszimista? Mert én voltam az egyik első, aki annak idején megkapta a Béta verziót tesztelésre, immáron vagy öt hónapja. Most, vagy az alapoktól újra írnak egy operációs rendszert a készüléknek, vagy igen alapos tesztelésnek vetik alá. Gondolom, a kis sárgák nem szeretnék fércmunkával blamálni magukat.
Egyébként amióta megkaptam a Béta verziót, azóta már két frissítést adtak ki. Ennek fényében már csak a remény maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként amióta megkaptam a Béta verziót, azóta már két frissítést adtak ki. Ennek fényében már csak a remény maradt.