- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fairplays
aktív tag
válasz
DEARevil #3420 üzenetére
Batman elfogadhatóan fut nfs mw csak aszfalt kamerával élvezhető, fifa12 tökéletes gta vc is jólmegy rajta N.O.V.A. elég durván szaggat... Max Payne teljesen jó... Modern Combat-ok nekem nem indultak el.... Egyébként én sem ajánlom túlságosan ezt a készüléket... Én is valószinüleg erre fogok váltani
-
válasz
DEARevil #3421 üzenetére
Nem akarok sok rosszat irni ,de inkabb egy prestigiot mernek nyugodt szivvel javasolni neked,olvass vissza...ez a tipus egy nem egeszen problema mentes darab,fel ev garival meg meg se szabad venni mert kb annyi ido alatt nyulik ki alola az akkumulator...nekemmis ilyen volt es eletem eddigi legrosszabb dontese volt muszaki cikk vasarlasa teren ,meg az elensegemnek se javasolnam...
-
-
d.toth91
tag
Ez elég terhelésfüggő, de ha arra gondolsz, h pl webes felületen online filmet hogy jelenít meg, nos nálam teljesen akadásmentesen, a gépen többet tölt, mint a tableten. A napfényben való használatról még nincsenek tapasztalataim, és ilyen időjárás mellett sajnos meg sem tudom nézni.Természetesen bővíthető, 32 GB-os Micro SD kártyáig mindenképp, de elvileg trükközéssel a 64-eset is megeszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest