- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
royalka #5102 üzenetére
Udv foldi
s gratula az uj cucchoz, latom okultal belolunk, en anno szervizponton adtam le kb 3 szor , hat a vegen mar kellett kemenykedni, de a levasarlas nekem is osszejott, csak nem az ED hanem a hulye azert nem vagyok boltban...
Pimi .: a fozott romokhoz, illetve a 4.1x-hez a myaudio808(gadmei) nem tudok konkretan hozza szolni, csak altalanossagban irtam, hogy a custom romoknal elofurdulnak gebaszok. Nalam a tab 4.04 gadmei rommal phantom buildproppal ment, nem is volt vele gond , csak az a franya akksi. Gyors volt a tab, de legalabb gyorsan is merult, wifi es a dual display szinten ment....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest