- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Köszönöm, hogy válaszra méltattál. A kommentekben olvastam a bolti alkalmazottak hozzáállásáról. Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak, csak Én nem mosolygok kedvesen, hanem kérem a panaszkönyvet. Na de vissza a tablethez. Az edigitalban-(ahonnan a gép származik)- se tok se fólia. A MyStore-ban láttam tokot, de csak 10"- os géphez. A 8"-hoz csak billentyűzetes van. Kérdés ha a billentyűzet az USB porton csatlakozik hová dugom a 3G modemet? Az enyém különben HUAWEI E 169 modemmel fut tökéletesen. A wifi pedig két falon-(konyha szoba)- keresztül is megy. Jfoxx adnál pár ötletet milyen alkalmazásokat érdemes letölteni ami jobbá érdekesebbé teszi a gépemet? Minden érdekel alkalmazások játékok olvasás stb.... pl. hogy kell skypolni kell hozzá plussz alkalmazás? a felhő tárhelyet hogy lehet használni? Odáig meg vagyok hogy regisztráltam, és betudok lépni a könyvtárba, de hogy kell oda tárolni pl. a zenéimet? Most biztos sokan nevetnek ilyen fokú tájékozatlanság láttán, de nem baj. Én még GPS nélkül körbe kamionoztam Európát. A fiamnak 2 éve vettem egyet s alig 20 km-re lakik mégsem talál haza.
Köszönök minden jó szándékú hozzá szólást javaslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest