- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
kőbaltás #3536 üzenetére
Persze, hogy méltatunk.
Én tisztelem azokat, akik idősebb korben sem riadnak el az újdonságoktól.
A tokokból elég sok 7" jó rá. Nekem is olyasmi van mint amilyet üszök kollég linkelt. Valami 1200Ft körül vettem a vaterán.
A billentyűzetes tokot elég ritkán használom. Jól néz ki, de szerintem nehézkes egy kicsit a használata.Hasznos app-ok.:
Időkép widget - időjárás
Opera mobile - böngésző. Ha mobilnetet használsz akkor különösen ajánlott. Sokat tud spórolni az adatforgalmon.
Firefox - szintén böngészö. A normál, nem mobil optimalizált weboldalakhoz ajánlott.
Total Commander - fájl manager. Másolgatni, ftp-t elérni, stb.
ES File explorer - detto.
Drive - üszök is említette, felhő tárhely. Plusz szövegszertkesztő, táblázat kezelő.
Szerinetm nem érdemes itt vagy a OneCloud-ban tárolni a zenéket. Inkább olyan dolgokat, amit más gépeken is szükséges elérni, vagy meg akarsz osztani másokkal is.vatera, apród, stb. - apróhirdetési appok.
Játszani nem nangyon játszom, kersztfiamék nyúzzák néha az AngryBirds sorozatot, megy a Chaseing Yello-t. Aranyos mindegyik, el lehet vele szórakozni.Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
-
üszök
őstag
válasz
kőbaltás #3536 üzenetére
Toknak esetleg ilyen?
Dugsz bele agy USB hubot 4 aljzattal És elfér a Stick meg a billzet is.
A Skype a Play áruházból letölthető,utána csak be kell lépni.
A felhő tárhelyre ha beléptél bármit be lehet húzni ha kijelölöd,de szerintem nagyon lassú.
A Gmail címedhez tartozik 5Giga tárhely amit Drive néven érhetsz el.Szerintem az gyorsabb.
Játékok a madarasok mind,Six Guns,Dead drigger,stb.Nem sok játék van ami nem megy ezen a gépen jelenleg.
Bocs,hogy nem JFox voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vivaldi (böngésző)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest