- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5600 üzenetére
Általánosan igen, van 1 óradíj + a szerelési.
Vannak cégek, akik az óradíjat (mivel nagyon nagyon ritka az a szerelés ami 1 óránál tovább tartana) belerakják a javítási díjba ha kéred a készülék javítását.
Vannak olyanok, amelyek ingyen bevizsgálják, adnak árajánlatot és eldöntöd kell-e, de sajnos az a helyzet, hog a szervízek nagy része az első mondatom szerint dolgozik.
A bosszantó amúgy az, hogy maga a rom csere kényelmesen megoldható (lenne) otthon, de mivel a cég honlapja megszűnt, így macerás romot kukázni ezekhez a tabokhoz :=( nekem is 2 hete töltik fel azt a romot, amit ide kértem 1 tabhoz.sőt, kiejlző csere is szinte mindegyik tabnál otthon megoldható, vagy az aksicsere. myaudió tabhoz típusszámmal megegyező aksit rendeltem ebayon 2e forintért, a csere meg annyi, hogy 2 kábelt kellett elvágni és újraforrasztani. Kijelző meg általában 1 szem szalagkábellel csatlakozik az alaplapra, annyi van, hogy le kell róla bontai az alaplapot (kb 10 perces munka). Ezek is általánosan 2-5e forint között rendelhető ebay-ről. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest