Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslip.hu
csendes tag
Ez az akksi 4279 Ft volt, es ma jott meg. De 3mm-vel szelesebb, mint kellene. Egyelore megprobalom, hogy vajon ezzel az akksival mukodik-e tokeletesen, ha igen, megprobalom belefaragni valahogy.
Amugy apamnak van profi tapegysege, analog modon szabalyozhato feszultseggel, extra sima egyenaram kimenettel. Ezt bekotve az akksi helyere tokeletesen mukodott a tablet. Persze "gagyi" egyszeru 3V-os tappal nem megy. Meg 3x1.2V-os AA NiCd-vel akartam megprobalni, de nem tudtam egyelore szerezni. (venni meg nem akarok csak ezert)
Az uj akksit nezve latom csak, hogy mennyire durvan felpuposodott az eredeti. Kb. ketszer vastagabb.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest