Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vg

addikt

Ide is leírom, hátha tud valaki segíteni. Nekem van egy Series 916DDC gépem, vagyis nincs. Három hónapja vettem MM-ben, de a barátnőm használta csak napi 1-2 óra játék meg youtube. Egy hónap után, után teljesen meghülyült. Újraindult, majd össze vissza ugrált a kép, elindultak a programok, ode-oda lépkedett magától, mintha az üveget nyomkodná nagyon gyorsan valaki. Újraindítani alig lehetett, be sem kapcsolt sokszor. Legkisebb fénynél vibrált a gép. Elküldték garanciába, de annyit csináltak, hogy kalibrálták a képet(egy hónapig volt oda a gép). Visszakaptam, hazamentem, otthon bár a képremegés elmúlt, viszont fél óra használat után ugyanaz lett(össze vissza lépkedett mindenhova, mintha magától élne). Használhatatlan. A képernyő forgatási opció bekapcsolása után meg simán újraindult. Még aznap este visszavittem, és újra elküldték. Ennek már két hete megint. Katasztrófa. Rizsporos kalapom emelem, hogy nem csinálnak rajta semmit. Egy 60.000 forint gép, marhára bánt a dolog. Ha valakinek lenne ötlete, vagy találkozott ilyennek megírhatná. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés