Új hozzászólás Aktív témák

• rontó80

csendes tag

Sziasztok!

Én is beruháztam karácsonykor egy ilyen "kiváló" készülékbe. Szinte minden olyan hiba amit az előttem szólók leírtak előfordult vele, de a koronát az tette fel amikor felpukkadt a készülék hátlapja, a kijelzőn pedig egy 10 Ft-os nagyságú folt jelent meg.
    Ekkor vittem be a készüléket a helyi szervizpontba (Printrex Kft Salgótarján), ahol a tapasztalt alkalmazott azt mondta, hogy használatból eredő sérülése van a készüléknek és nem hajlandó bevenni javításra. Hosszan tartó beszélgetést követen még is úgy döntött, hogy beveszi és kiállított róla egy jegyzőkönyvet. Ez volt 2013.04.30-án.
    A jegyzőkönyv másolata megjelent a myaudio honlapján, visszakereshető volt a munkalapszám alapján.

Eddig viszont nem történt semmi, többször írtam nekik emilt, arra sem méltattak, hogy válaszoljanak.
    A múlt héten aztán felhívtam Őket telefonon, kb.:100. próbálkozásra sikerült.
    Elmondták, nincs náluk a készülék, nem érkezett be hozzájuk. Értetlenül álltam a helyzet előtt, elmentem a Printrexhez ahol azt mondták, többszöri kérésre még nem küldött futárt a Myaudio. Ekkor ismét hívtam a szervízt, ahol Ők is csodálkoztak az eseten, és ígéretet kaptam, hogy rövid úton rendezik a dolgot.

Ez volt múlt hét elején, az óta semmi sem emil, sem telefon.

Kérlek benneteket, ha valakivel hasonló eset történt jelezze, jogi útra szeretném terelni a történetet.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák