- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rontó80
csendes tag
Sziasztok!
Én is beruháztam karácsonykor egy ilyen "kiváló" készülékbe. Szinte minden olyan hiba amit az előttem szólók leírtak előfordult vele, de a koronát az tette fel amikor felpukkadt a készülék hátlapja, a kijelzőn pedig egy 10 Ft-os nagyságú folt jelent meg.
Ekkor vittem be a készüléket a helyi szervizpontba (Printrex Kft Salgótarján), ahol a tapasztalt alkalmazott azt mondta, hogy használatból eredő sérülése van a készüléknek és nem hajlandó bevenni javításra. Hosszan tartó beszélgetést követen még is úgy döntött, hogy beveszi és kiállított róla egy jegyzőkönyvet. Ez volt 2013.04.30-án.
A jegyzőkönyv másolata megjelent a myaudio honlapján, visszakereshető volt a munkalapszám alapján.Eddig viszont nem történt semmi, többször írtam nekik emilt, arra sem méltattak, hogy válaszoljanak.
A múlt héten aztán felhívtam Őket telefonon, kb.:100. próbálkozásra sikerült.
Elmondták, nincs náluk a készülék, nem érkezett be hozzájuk. Értetlenül álltam a helyzet előtt, elmentem a Printrexhez ahol azt mondták, többszöri kérésre még nem küldött futárt a Myaudio. Ekkor ismét hívtam a szervízt, ahol Ők is csodálkoztak az eseten, és ígéretet kaptam, hogy rövid úton rendezik a dolgot.Ez volt múlt hét elején, az óta semmi sem emil, sem telefon.
Kérlek benneteket, ha valakivel hasonló eset történt jelezze, jogi útra szeretném terelni a történetet.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Lenovo Tab 7 Essential
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest