- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kicsit szégyelltem magam, mert annak idején én írtam erről a ratyiról az első tesztet. Sokan azon írásom miatt vásárolták meg és futottak bele az általad is tapasztalt problémába. Azóta már megnyugodtam, mert figyelmeztettem mindenkit és volt akinek segítettem is szabadulni tőle. Aki ennek ellenére ezt a rakás roncshalmazt választja (vagy a hozzá hasonló lengyel piaci szarokat), azt már nem tudom sajnálni, mert a vásárlás előtt már mindennel tisztában volt a tényekkel. Kockáztatott és nem hatost dobott. Persze, ha normális használatból eredő probléma van vele, akkor szívesen segítek ha tudok.
A Nexus 7 remek választás, nálam is képben volt, csak kicsinek találtam a kijelzőjét. Jól döntöttél, hogy felhagysz a szenvedéssel. Döbbenetes lesz majd a különbség a két minőség között, meglátod! Majd remélem beszámolsz az élményeidről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest