Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxi18
csendes tag
sikerült vásárolnom egy my audio series 8 as gépet
(808dcc) igaz használtan vettem fél éves garis. pár napig egész jo volt de most olyan problémák jöttek elő, hogy kilép magátol az alkalmazásokból, illetve szaggatnak a játékok, és azokból is kilép nagy lagg után. mi lehet a probléma? szoftvert már ujratettem, nem oldotta meg a problémát :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB yellow sárga Apple garancia ajándék Apple tok
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Új Apple Pencil (2nd gen)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(808dcc) igaz használtan vettem fél éves garis. pár napig egész jo volt de most olyan problémák jöttek elő, hogy kilép magátol az alkalmazásokból, illetve szaggatnak a játékok, és azokból is kilép nagy lagg után. mi lehet a probléma? szoftvert már ujratettem, nem oldotta meg a problémát :/