Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
-
-
jFox
addikt
Nem volt ugyanilyen a MM-ban ezért muszáj voltam másfélét venni. Eddig nekem is jól működöt, de behalt az akksija, meg csinált érdekeseket, uh. ment a szervízbe. Ott meg adtak csere utalványt.
Rom lelőhelyek meg már párszor be lettek linkelve. keress vissza egy kicsit! Fogsz találni.

-
-
A dead trigger is doglodik rajta,mert nekem gyari rommal rootolva es phantom buildproppal max garafikan doccenes nelkul met,de a fentebb emlitett gyorsulasi verseny is full tempon futott... az mm be vinni jo otlet,bar ok meseltekmaz ev elejen hogy volt olyan myaudios cuccuk ami mar 7 hete odavolt... de ami a lenyeg veszodjenek ok,mert ha te viszed a szervizpintba akkor neked kell bacogatni a miskolci szervizt,igy meg csak bemesz a forumba es vered az asztalt az ugyfelszolgalaton,ha sokaig nem lepnek a miskolciak ,akkor pedig panaszkonyv az mm-ben...
-
-
Agassi79
csendes tag
Kezet foghatnánk mert nekem is ezt csinálja. Lassú a játék és most úgy 1órája már nem enged belépni újra indítás után.
Most újra teszem a software-t. A myaudioworld.com-ról szedtem le 50000.zip
Előzőleg a gadmei volt rajta fél napot bírt. Kész is most még jó, de a játékok biztos lassúak még.
Hardware probléma van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Gyönyörű szép példa hogy miért ne vásároljunk használt terméket, megbízhatatlan embertől )
Nekem sincs vele semmi bajom. De azért menten lecserélem egy iPad minire, ha találok vagy 50000 Ft-ot...