- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet benne valami,nalam anno egy passziv hutesu gf6200 lazan ment 80ºon ,meghuzva 90 et is elerte,vegula a passziv aktiv hutest kapott az ordog nem alszik miatt,en nem konkretean arra gondoltam hogy a cpu kihal,hanem mint az xdobozokon is red led halal,mert az alaplapi,forrasztas engedett el....azert ennel a kutyunel is van hoingadozas az aktiv es a nyugvo allapot kozt,erre celoztam volna,de amugy csak hipotetikus felvetes volt. Azert remelem talalnak majd megfeleloen tartos akksit hozza.
A kinai eszkozoknel nem lehet tudni mi a normalis,mert lehet hogy egy intel,amd ,gforce cpu,gpu nagyobb hoingadozast es homersekletet elbir,de ezt kijelenti egy olyan soc-nal amit nem lehet csucson hajtani talan kicsit meresz dolog. Ez most nem a gadmeire hanem az aml mx re irom,mert olvastam mar olyat is hogy max 1ghz hajtjak xyz tablatekben mert csak azon a tempon stabil....
Van mar valami hiretek a jb-rol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest