- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Feltettem a 4.0.4-et a hétvégén. Szerintem ez egy vizuális bűntetés a 4.0.3-hoz képest. Kezdve a hangerő le / fel állító soft keyeken keresztül, az alsó sáv közepén terpeszkedő screenshot gombon keresztül (mintha percenként használni kellene), az értesítési rész elgagyizásáig (a funkciók jók, de ahogy kinéz....). Arról már nem is beszélve, hogy a settings menübe is csilivi ikonok kerültek.
Ráadásul nekem most nem hozza a a Play Store az adobe flasht, eddig pedig úgy emlékeztem, hogy igen.
Na mind1, remélem a 4.1-et nem variálják így szét látványra, addig pedig részemről megy vissza a 4.0.3, az leglább egységesebb, letisztultabb látványban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Amazon Kindle
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest