- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Nemrég néztem ki magamnak ezt a tabletet és találtam a topikra. Mint új látogató, természetesen az első hozzászólással kezdtem. Mellette igyekeztem minél több infót begyűjteni. Így már tisztul a kép, de segítségül a szintén újoncoknak, szerintem a következőt lehetne kicsit jobban összeszedni az első hozzászólásban:
-milyen ismert problémák merültek fel eddig (pl. wifi jelerősség probléma, akadozások, lassulások bekapcsolt wifinél, stb) és hogy ezekre hogy és melyik ROM nyújt megoldást, melyik a jelenleg ajánlott leggyorsabb, legstabilabb ROM?
-JB frissítésről milyen aktuális infók vannak (ezt úgyis megkérdezi mindenki aki idetéved)
-esetleg ajánlott kiegészítők (tokok, billenytűzetek, ilyesmi)+van még egy nem rossz magyar nyelvű videó youtube-on a már linkelt mellett: [link]
nekem így nagyjából ennyi lenne az első hozzászóláshoz... hamarosan szerintem itthon is lesz egy ilyen tab
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest