Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Lehet cseréltek benne még egy akksit is. Az valamenyire fel volt töltve.
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Csak az, hogy vissza a szervízbe erős anyázások közepedte.

Sajnos ezek a szervizek ilyenek. Nem csak a MyAudio, nekem telefonnal játszották ezt rendszeresen (Ericsson, SonyEricson, Samsung), hogy leírtam mi a hiba, pl. akksi sz@r vagy recseg a hangszóró. Erre visszaküldik, hogy szoftvert frissítettek rajta.
Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)
Szóval ne add fel, vidd vissza szorgalmasan, amígy meg nem csinálják. És sok türelmet kívánok neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)