Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
válasz
spiritex
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy myaudio 704O tabot 12 ezerért a Tecsóban. Ugyan olyan mint a Beex S1 szerintem ugyanott gyártják csak átlogózzák. Tetszik a matt fekete keret és hátlap, az összeszerelése sem gagyi. A Média Markt-ban láttam ezüst kereteset, na az gagyi volt. A tapasztalatok:
Eddig minden rendben vele, amire használom arra megfelelő. Az Ebookdroiddal olvasok vele (PDF-RTF). Szuper ez az alkalmazás. Mindent visz, és sok az állítási lehetőség.
Ha csak olvasok akkor repülőgépes üzemmódba kapcsolom és amennyire nem zavaró leveszem a fényerőt.
Ha nem használom azonnal kikapcsolom.
Pár rossz tulajdonság:
- spiritexnek igaza volt a kijelzője nem a legjobb, de még használható.
- Akku nagyon merül, kb 3 órát lehet vele olvasni.
- A kijelzője nagyon karcolódik, ez mondjuk bekapcsolt állapotban nem észrevehető.
- Néha kicsit lassan reagál, de még belefér.Összességében megérte a 3 db könyv árát. Jobbat csak 36 ezer körül lett volna érdemes venni ami már 8 colos, annyit meg nem akartam rákölteni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest