Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Én még a mai napig MI 9T Prot nyüstölöm

Anno (2019-ben) 130e-t fizettem érte. Nem kicsit bosszant, hogy most háromszor annyit kéne kifizetnem az utódjaként kiszemelt 14-esért.Fentebb kitárgyaltuk, hogy ez már majdnem Apple-szintű árazás. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy míg az iPhonet 2 év múlva is el lehet adni bőven az eredeti ár feléért, addig a Xiaomi (+ többi kínai) telefonnál erre esély sincs.
Szóval amíg értékállóságban nincsenek iPhone szinten, addig szerintem nagyon indokolatlan ez a magas árazás. Tegnap olvastam, hogy az új Honor Magic6 Pro drágábban indul, mint az S24U. Nahaggyukmá'...
Vissza X14-re: aki meg azon a véleményen van, hogy hamarosan úgyis csökkenni fog az ára... hát nem tudom, a tavalyi Xiaomi 13 sem lett annyira olcsó egy év elteltével, még most is bőven 300e felett van normális helyeken (értsd: nem sufni GSM).
-
DarkChild
senior tag
"Az apple termekek is tul vannak arazva a kezdettol fogva."
Nem is kicsit, épp a minap olvastam, hogy kábé 40% a haszonkulcs minden egyes eladott készüléken.
Amúgy ja, az a probléma, hogy ennyiért is megveszik. Ha nem kellene a kutyának se, rövidesen megindulnának lefelé az árak Almánál is. -
DarkChild
senior tag
Elvileg fel lehet tenni a kínai verzióra a global ROM-ot. Viszont a kínára lokalizált készülékben nincs B7 és B20-as sáv, vagyis itthon jó eséllyel egyik szolgáltató 4G-s hálózatán sem fog működni rendesen. Ez - tudomásom szerint - szoftveresen nem megoldható, így ez egy elég nagy hátrány, tekintve, hogy ahol nem elég jó az 5G lefedettség, ott nem fog tudni 4G-re visszaváltani.
-
DarkChild
senior tag
Most olvastam GSMArenas tesztet, ott is elég jónak minősítik, különösen a "kompakt" kategóriában. Talán csak az alap S24-et lehet jelenleg a vetélytársának nevezni, mivel az még ilyen kicsi méretű és hasonlóan nagy teljesítményű.
Viszont a 400 ezres árcédula eléggé odab*sz, azért - szerintem - nem tart még ott a Xiaomi, hogy iPhone áron adja a készülékeit.
(Amazon.de-ről már iPhone 15 Pro-t lehet rendelni ezen az áron.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest