Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0vasz
aktív tag
+1. sose adnék annyi pénzt egy kínai telefonért, mint egy Samsungért vagy iPhone-ért
két éve nézegettem ugyanennek az akkori megfelelőjét, akkor talán 50ezerrel volt olcsóbb az alap S22-nél, viszont akkor még több dologban is alulmaradt, szóval amennyivel olcsóbb volt, annyival kevesebbet is tudott. most meg amennyivel többet tud (gyorstöltés, nagyobb tárhely stb.), annyival drágább, úgyhogy ár-érték arányban pont ugyanott van már évek óta
-
törölt tag
"nem tart még ott a Xiaomi, hogy iPhone áron adja a készülékeit.
(Amazon.de-ről már iPhone 15 Pro-t lehet rendelni ezen az áron.)"Nem adja iPhone áron. Ugyanígy hivatalos hazai forgalmazótól, ugyanekkora tárhellyel ennek pont a másfélszeresébe kerül a 15 Pro.
Alternatív forrásokból meg ezt is meg lehet majd venni jóval alacsonyabb áron is.Nem olcsó, de nekem személy szerint a töltési sebesség, kijelző (anti-flicker mode) és kamerák miatt még így is sokkal vonzóbb, mint amit mások kínálnak ennyiért.
Csak ezt a párásodás problémát javítsák ki minél hamarabb... -
Wilks
tag
--Viszont a 400 ezres árcédula eléggé odab*sz, azért - szerintem - nem tart még ott a Xiaomi, hogy iPhone áron adja a készülékeit.
Az apple termekek is tul vannak arazva a kezdettol fogva.
Az elmult 1-2 evben ez mar "trendi",hogy alapszinten 300-400k-val nyitnak(az apple meg ennel joval dragabban arazott) a legujabb telefonok.Szoval miert ne tehetne meg ezt mas gyarto is,ha van,aki megveszi "ennyiert"?Idovel meg lemegy az ara.[ Szerkesztve ]
-
nervex88
csendes tag
válasz DarkChild #134 üzenetére
Ez a Xiaomi már nem az a Xiaomi mint 2019-ben. Én is akkor vettem meg a Mi9-et, le voltam döbbenve az ár/érték arányon, azon röhögtünk hogy akkor egy Samsung S10 kétszer annyiba került és semmivel nem tudott többet. A kamerái parádésan jók voltak, egy szó mint száz, marha jó készülék volt azért a pénzért. Most mutass hasonlót Xiaomiéknál. Talán Pocoba találsz jó árat valami fincsi kompromisszummal. Aztán már a Mi11 kétszer annyiba került de megvettem de nem volt kétszer olyan jó.
Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal sms –ezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- FOTÓS beárazás
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest