Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17751) v-paci válasza Mappa (#17749) üzenetére


v-paci
aktív tag

Számomra:
- nevetséges, hogy nem tudom a letöltött háttérképeket áthelyezni a fotótekercsből, a fotóim közül egy másik albumba
- nevetséges, hogy itunes kell hozzá, ha egy letöltött csengőhangot "telepíteni" akarok
- nevetséges, hogy meg kellett érni a hetedik kiadást, hogy egy mozdulattal elérhetőek legyenek a fontos kapcsolók (airport/wifi stb)
- nevetséges, hogy a hetesben beharangozott új funkciók nagy része a jailbreak-es fejlesztők extráinak átemelése

Talán ennyi, másba így hirtelen nem tudok belekötni... amúgy egy qrva jó cucc :K

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#17752) LamaCube


LamaCube
addikt

Én még annyit tennék hozzá, hogy az egész alma őrület nevetséges. Egy amerikai népbutító fosadék. Már az a ciki akinek az van. :D Azt nem megsértődni ;)

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17753) Mappa válasza v-paci (#17751) üzenetére


Mappa
addikt

- nevetséges, hogy nem tudom a letöltött háttérképeket áthelyezni a fotótekercsből, a fotóim közül egy másik albumba.

Fotóalbum - kép - kiválasztás -hozzáadás és ott feldobja a többi albumot ahová engedi áttenni... pl.: Wallpaper/vagy Háttérkép amit adsz neki névnek. :K

- nevetséges, hogy itunes kell hozzá, ha egy letöltött csengőhangot "telepíteni" akarok

Telefonon - iTunes Store - csengőhangot megveszed és letöltődik - utána ott van a csengőhangok között.
Ha meg "külső" ill. egyedi a csengőhang, akkor valóban iTunes. Apple amúgy sem a mókolás híve. Androidon nem tudom, hogy ma még így van mert utoljára 2.3 használtam, de ott létre kellett hozni egy mappát amibe ezeket bele tudta helyezni. (talán még a ébresztőhangnak is kellett.)

A másik kettővel maximálisan egyet értek. De még mindig jobb ezeket a fícsőrőket beérni, mint olyanokat kitalálni, hogy érzékeli a telefon a szemem mozgását, azt azzal görgetsz :F vagy ha leveszed a szemed a videóról megállítja azt. Ezek ugyanolyanan felesleges haszontalan dolgok, mint amit napokban villantott a Samsung - hajlított kijelző: értelme = nagy nulla! Csak arra ment ki, hogy elmondhassa "Igen, a Samsung elsőnek megcsinálta!"

Svájci Úr - Nincs víz felkapás :D csak ezekre lettem volna kíváncsi. SIM tű nemár :D sztem tök egyedi nem megszokott, eltér a többitől. Eleinte nekem is szokatlan volt az usb hiánya. De simán hanyagolható, pláne, hogy tényleg minden szar már interneten van elérhető. (felhőtárolás stb.)

LamaCube - Az a nevetséges, hogy tízen évesek ilyennel mászkálnak a villamoson. miért? mert általánosítva lett ez a márka Magyarországon. Csak itt, máshol nem! Egy trendet teremtettek annak a bizonyos rétegnek, akik nem funkcionálisan vásárolnak ilyen megbízható készülékeket és sokan ezzel kapcsolatban állítják be ezt a márkát annak ami.. pedig teljesen más van emögött. Tudom biztosan nem érdekel ennyire a téma de had ajánljak egy filmet ezzel kapcsolatban. A szilikonvölgy kalózai' vagy Számító emberek néven is ismert ez a film de mind2 ugyanaz :K

nem kötelező megadni

(#17754) LamaCube


LamaCube
addikt

Na azok a tizenévesek a 8 kerből és vateráról származó álfont villogtatnak. :DDD
Nyugi énnekem max. 40-et ér egy telefon. Tehát, aki 100-200 ezret vagy még többet képes kiadni egy ilyen szarért azt nem vetem vagy nézem le csak egyszerűen nem látom értelmét. Ez érvényes ugyanúgy az almára vagy az androidra. Annyit az android javára írok, hogy elérhető minden réteg számára. magyarul tud válogatni a kategóriák között, hogy neki éppen mi a jó. Ellenben az almával. Én egyszerű józan paraszti ésszel nem tudom felfogni, hogy mi a a f@szom kerül annyiba az almás termékekbe. Itt hagyjuk az amerikai minőséget, mert azt tudhatjuk, hogy egy rakás szar még annak ellenére is, ha ezt próbálják elhitetni bárkivel is. Minden szart kínában gyártanak és elhiheted nekem, hogy ott sokkal lazábbak a gyártási elvárások mind minőség és más szempontból is, mint ahogyan szajkózzák a vezetők. Mivel az autóiparhoz használt gépeket készítek és 5 országba gyártunk /magyar, román, amerika, kína, német/ vagy 5 nagy autógyártó konszernnek. Elmondhatom, hogy a magyar minőségbiztosoknak a legnehezebb megfelelni. Egy pl. küldünk egy gépet makónak vagy vácnak ott olyan előírások vannak, hogy még a németbe küldött gépnél /ahol az anyavállalat van/ se kell ezeknek megfelelni. Míg kínába küldtünk 6 olyan lézeres, pneumatikus crc vezérelt gépet, hogy még mi is szégyeltük magunkat, de megmondták, hogy nekik bőven jó lesz.
A dizájnról meg ne is beszéljünk. Nagy dolog egy tepsit feltalálni bárkinek. Sok ész meg tervezés nem kell hozzá.
Arról meg nem is beszélve, hogy bepereli a samut, amikor a procit tőle veszi. :W
Én a 30 ropis alcatelemmel is eltelefonálok már jó ideje és el is fogok. Nincs tele rakva semmilyen baromsággal, mert én csak telefonálásra használom.
Persze mindenki azt vesz és használ, amit akar. :R

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17755) busman válasza LamaCube (#17754) üzenetére


busman
addikt

:C

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#17756) v-paci válasza Mappa (#17753) üzenetére


v-paci
aktív tag

Nekem az a bajom, hogy mindenképpen megmarad a fotótekercsben a fotóim között, tehát másolatot tudok készíteni, de áthelyezni nem tudom másik albumba, értsd: nem szeretem, hogy a letöltött háttérképek vegyülnek a fotóimmal.

Igen, külső (zedge) csengőhangról van szó, ezért is írtam, hogy nevetséges megkötések vannak, de ettől függetlenül teljesen rendben van a cucc.

Én azokat az embereket nem értem, akik valamiféle státusszimbólumként tekintenek az apple termékekre. Az ilyen apple fan blogokon szoktam röhögni, mint ez handrás gyerek, meg a hsonszőrű idióták. Hihetetlen mennyi kretén zombi van.

Ezek csak nagyon jól átgondolt és összrakott eszközök, amik túlárazottak persze, de mindenért annyit kell kérni, amennyit hajlandóak megadni érte...

[ Szerkesztve ]

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#17757) LackoMester


LackoMester
addikt

Nálam a telefon 2 dolgot tudjon, lehessen vele telefonálni és WIFI- re csatlakonzi, a többi nemérdekes. :N

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#17758) Svájcinéger válasza Mappa (#17753) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Én ha milliárdos lennék sem vennék semmiféle almásat. Egyszerűen rühellem minden terméküket, de ha Neked bejön lelked rajta.

Inkább ezt sasold ! Kurva jó ára van a 280X-nek: [link]

Olcsóbb, mint a 7950 vazze.

[ Szerkesztve ]

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#17759) Mappa válasza LamaCube (#17754) üzenetére


Mappa
addikt

Egy percig sem vontam kérdőre a gyártás menetét stb. és tisztába vagyok mi hol készül. Az viszont tény, hogy nem lehet belekötni egy akármilyen Apple kütyübe anyaghasználat vagy minőség terén. legyen az Mac, tablet... vagy egy egyszerű egér, még ha csak töredéke ezeknek a gyártás előállítási költsége. Még ha az a kínai utca sarkon lévő büfé árus mellett készül (Itt nem véletlen nem ejtek szót a Samsungról mert az telefon/tablet téren egy foshulladék anyaghasználatban :K ) _Nekem csak az böki a csőrömet, hogy lehet egy céget ennyire utálni. Pláne úgy, hogy még egy termékét sem használja az ember. És itt most nem egészen arra gondolok, hogy " volt már a kezemben, nyomkodtam 3 napig stb." tapasztalatok... ez számomra abszolút szemellenzős vélemény amit még mindig nem értek meg - lehet jobb is :D Nem akarom én itt megváltani a topik lakóinak aspektusát.. csak az érvek érdekeltek. Mondjuk azt sem értem, Nálad miért bassza ki (most is :D ) ennyire a biztosítékot ? Mint ahogy Te is írod nem használsz 100-200k készüléket, tehát nem forgatja ki az zsebeidet egyik gyártó sem mégis megveted a céget és az embereket is akik ilyet használnak. 2.hsz feljebb mást írtál... most, hogy is van ez? de lehet még mindig nem jön át a fórumon a szarkazmus :D
:R

Svájci Úr - Nagyon keményen toljátok :D Ennyire rühellni valamit... de majd megfertőz egyszer tikeket is ;]

vga - várjunk még meg több márkát is meg had küzdjenek egymással a boltok árakban :K

nem kötelező megadni

(#17760) busman válasza Mappa (#17759) üzenetére


busman
addikt

Anyaghasználat?Na ne röhögtess,az kifújt a 4-es szériánál.[link]
Ugyanúgy szappantartót fognak árulni dupla áron...

[ Szerkesztve ]

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#17761) LamaCube válasza Mappa (#17759) üzenetére


LamaCube
addikt

"mégis megveted a céget és az embereket is akik ilyet használnak. 2.hsz feljebb mást írtál... "-te írtad

"Én még annyit tennék hozzá, hogy az egész alma őrület nevetséges. Egy amerikai népbutító fosadék. Már az a ciki akinek az van. :D Azt nem megsértődni ;)"- első kommentem-Hol olvasol itt ki megvetést???

"Tehát, aki 100-200 ezret vagy még többet képes kiadni egy ilyen szarért azt nem vetem vagy nézem le csak egyszerűen nem látom értelmét."-Talán itt olvasod, hogy megvetem, aki ilyet vesz??? :U

Még annyit, hogy a térkép szoftverjük az felejthetetlen ;] A nagy precizitást és minőséget képviselik... :U
Egyébként nem verte ki a biztosítékot nálam a téma, mert közömbös, de az tuti, hogy 30000 forintért se kellene. :N

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17762) busman


busman
addikt

Akkor nesztek:[link]
Csak,hogy feldobjam a hangulatot.Stabil,mi? :U

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#17763) LamaCube válasza busman (#17762) üzenetére


LamaCube
addikt

Hogyan néz már ki az a vastag gyászkeret a kijelző körül. :W Hát nagyon szép és stílusos... :U

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17764) Svájcinéger


Svájcinéger
senior tag

Felpakoltam 33-ért a 6950-et. 12-en megnézték, de semmi. Lehet, hogy drága ? :D

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#17765) Mappa válasza busman (#17760) üzenetére


Mappa
addikt

4S ? 5? 5S ?

Az hogy előrukkoltak egy ilyen műanyag 5c-vel biztos, hogy visszalépés ez az előrendelési adatokból is kiderült. De lefogadom nem egy hajlítható recsegő gagyi műanyag mint pl. Samsungnál :K

Gratulálok! képes voltál belinkelni egy kék halálos iphone 5s flame videót. Ez alapján leszűrhetjük! az egész egy instabil rendszer. omfg :W

LamaCube - Térkép téren próbált az Apple szabadulni a google-tól ugye! ezért kezdtek bele "saját" fejlesztésű térkép szoftverbe. fényévekkel le van e téren maradva az Apple ez nem is vitás.
Akármikor feljött ez a téma mindig ide lyukadunk ki... de kit akarok én befolyásolni ? :D

jó bocs,részemről OFF a picsába az egész. komolyan mondom már bánom, hogy beírtam ide a retkes galaxy note-ot. :(((

[ Szerkesztve ]

nem kötelező megadni

(#17766) Mappa válasza Svájcinéger (#17764) üzenetére


Mappa
addikt

Mindjárt tolok rá egy megbízható UP! oszt az majd meghozza a kedvüket ;)

nem kötelező megadni

(#17767) Svájcinéger válasza Mappa (#17766) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

:R

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#17768) Winne


Winne
nagyúr

Mikor lesz vége az ájfón vs. nem ájfón témának?

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17769) Mappa válasza Winne (#17768) üzenetére


Mappa
addikt

lehet témát dobni akkor! :K

ja hogy eddig nem nagyon volt.... :DDD

nem kötelező megadni

(#17770) Winne válasza Mappa (#17769) üzenetére


Winne
nagyúr

Hát ha csak ez van, akkor inkább ne is pörögjön a topic... :P

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17771) LamaCube válasza Winne (#17770) üzenetére


LamaCube
addikt

Új téma! Pontos útmutató kellene a procim 4.2-re húzásához. A lényeg, hogy alapfeszen maradjon. Cuccaim az adatlapomon. Jó szájbarágós legyen. :)
Hogy állsz a Breaking Bad-al?

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17772) Mappa válasza Winne (#17770) üzenetére


Mappa
addikt

Tőlem biztos nem fogod még egyszer itt látni ezt a témát.

De jöhetnek az jobbnál jobb sorozat meg zombi témák. Az még amúgy sem uncsi ;]

nem kötelező megadni

(#17773) Winne válasza LamaCube (#17771) üzenetére


Winne
nagyúr

Még nem volt időm elkezdeni, de már a feliratokat is beigazítottam. :)

A tuningnál túl nagy dolgot nem kell beleképzelni, 2 óra alatt tutira lehet lőni a dolgot. Felteszed a szorzót 42-re, majd beállítod az offset módot. Ott kiválasztod mondjuk a -0.100 V-ot és újraindítod. Ha elindul és betölt a windows, akkor letöltesz egy linx nevű programot, egy cpu-z nevű programot és egy coretemp nevű programot. Elindítod mindhármat, majd 2 GB-on elindítod a linxet 10 körre. Ha végigmegy, akkor amit nézned kell a végén, hogy mennyire ment fel a hőmérséklet, ne menjen 90 fölé, az teljesen jó, izzasztó programokon kívül úgysem jut el semmi odáig.

Ha lemegy hiba nélkül, akkor újraindítod a gépet, majd az offsetnél mész lejjebb, -0.110 V és így tovább.

Értelemszerűen, ha -0.100 V-on nem indul el a gép, vagy egyből újraindul, kifagy, akkor el kell indulni a másik irányba, tehát -0.090 V és így tovább.

A többi beállítással ne foglalkozz egyelőre.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17774) LamaCube válasza Winne (#17773) üzenetére


LamaCube
addikt

Magyarul most a feszt csökkentem? Minden marad auton?

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17775) Winne válasza LamaCube (#17774) üzenetére


Winne
nagyúr

A szorzóval állítod az órajelet, az offset fesszel meg kitapogatod az alját, ahol még stabil. 4.4 GHz nyugodtan mehet, az a 44-es szorzó értelemszerűen.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17776) LamaCube


LamaCube
addikt

De, he nem kell akkor visszaveszi az órajelet gondolom.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17777) Winne válasza LamaCube (#17776) üzenetére


Winne
nagyúr

Igen és a feszkót is.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17778) LamaCube válasza Winne (#17777) üzenetére


LamaCube
addikt

Ha jól értem, akkor most az a szitu, hogy próbálok kisebb feszkón nagyobb teljesítményt kicsikarni, ha ez nem jön be, akkor növelem a feszt, de még mindig nem az eredeti feszkóhoz képest, hanem csak a csökkentetthez. Bakker ezt nagyon jól megfogalmaztam :DDD

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17779) busman válasza Mappa (#17765) üzenetére


busman
addikt

Sokat gondolkodtam rajta,hogy válaszoljak-e?,Mivel te megint visszadobtad
azt a bizonyos labdát,meg amúgy se tagadhatom meg magam,jön a válasz.
Pont az ilyen elvakult ájfónhuszárok miatt soha nem kellene,pedig a 4s kifejezetten tetszett.
"Az hogy előrukkoltak egy ilyen műanyag 5c-vel biztos, hogy visszalépés ez az előrendelési adatokból is kiderült. De lefogadom nem egy hajlítható recsegő gagyi műanyag mint pl. Samsungnál "
Részemről ennyi,többet nem reagálok a hozzászólásaidra.

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#17780) LackoMester


LackoMester
addikt

Inkább csak beszélgessünk arról, h. Hollandia- MO 8- 1. :U :Y
FB besírtam mennyi marhaság van róla. :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#17781) LamaCube válasza LackoMester (#17780) üzenetére


LamaCube
addikt

Na ezen apropó folytán ragadnám meg a lélekemelő pillanatot, hogy b@szná szájba az a tetves hordóhasú, beképzelt, buzernyák diktátortanonc gyökér orsós vendel alias viktoriánusz geciláda és az egész sleppje, de még az is aki rájuk fog szavazni , hogy most már jó lenne, ha a biliből kivenné a kezét és az egész rohadt sikerpropagandát, amiben hülyének nézik a zembereket, kivéve a nemzetinagymagyar gecijóskákat, hogy mondjanak már le a büdös picsába és csatolják már ezt a getva országot valahova /persze kinek kellene ez a nagy rakás szar/. Persze magyarország jobban teljesít ezt halljuk már évek óta gyurcsány is megmondta, hogy a "gazdaság dübörög". És az ilyen tetű "focistákat" sztárolják. A Pető intézetnek meg a többi húzósportnak meg egy nagy lóf@aszt adnak. :W :((( :((( A lényeg, hogy mondjon le mindenki... Jah és ájfont a népnek ;]

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17782) LackoMester válasza LamaCube (#17781) üzenetére


LackoMester
addikt

Nem rendelkezem szavazati joggal, tehát választani nem fogok, de kérdem Tőled, ki a f@szra lehet MO még szavazni?

Szocikra ?
Zsidókra ?
Cigánykergetőkre?

Nemtudom, lehet, h. rosszul látom a dolgokat, de én ha MO élnék biztosan Viktorra szavaznék, mert meglátásom, szerint Ők a jobbik rossz. Még 1x nincs szavazati jogom. ;)

Ok, de témyleg, politika OFF, moskos egy dolog.

Beszéljünk a fociról inkább. Sanyi bácsi bye. :K

Ájfont a népnek. :R

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#17783) @rglaaf válasza LamaCube (#17781) üzenetére


@rglaaf
veterán

mo. jobban teljesít nem tudtad? :D

PSN:BiZzare_0 ️

(#17784) Svájcinéger


Svájcinéger
senior tag

Ezt a balfaszt. Legalább olyan jó, mint a "mi" focistáink: [link]

Eddig semmi. Még a végén árat kell csökkentenem. Pedig 25-en megnézték.

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#17785) Winne válasza LamaCube (#17778) üzenetére


Winne
nagyúr

Tulajdonképpen igen. Itt már nincs olyan, hogy alapfesz, meg VID, mert a szorzóhoz képest automatán állítja a feszt, de összességében az offset beállítással tudod úgy megtalálni a legkisebb működő feszt, hogy a fogyasztásod is visszaessen, mikor visszaveszi az órajelet üresjáratban.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17786) Mappa válasza busman (#17779) üzenetére


Mappa
addikt

Ez a válasz ? Noh mind1

nem kötelező megadni

(#17787) LamaCube válasza LackoMester (#17782) üzenetére


LamaCube
addikt

:F No offense :R
Nincs választás, de hogy orbánra szavazni??? :Y Inkább a másik 3. Te tényleg nem itt élsz és nem látod reálisan a dolgokat. :N Persze ez nem a te hibád, hanem annak a hülye propagandának az eredménye, amit a köztévé és a hírtv, duna tv közvetít.
Csak idáig szólt neked. A többi csak pár pl. az eddigi sikerre.

Veri magát az imf hitel visszafizetéssel. Miből tette ezt? Elvette a magánnyugdíjat és az 52 adó helyett van már 76. Nesze neked adócsökkentés. Jövedéki adót emelt, holott csökkenteni akart. Áfa csökkentés helyett áfát növelt. Az összes bankadót és telefonadót szemrebbenés nélkül áthárították ránk. A munkahelyteremtés abból állt, hogy közmunkára vágott mindenkit, aki nem talált munkát, majd a 3 hónap munkanélküli után kivette a regisztrációból a munkanélkülit és eltűnt a rendszerből, tehát nincs jelen. Arról már nem beszélek, hogy államosította az iskolákat és minden lóvét megvont tőlük. A tanárok fizetésemelése abból állt, hogy többet dolgoznak, így többet keresnek. Ez nem fizetésemelés. :N A többi mutyiról és a közgépes haveroknak minden munkát dolgokról már szót se ejtsünk. A gyerekem most jött haza a kórházból. Evőeszközt, szalvétát, wc papírt, gyógyszereket nekünk kellett vinni. Érted??? Gyógyszert is. :W Az egészségügy a padlón, de a kibaszott stadionok azok épülnek és hol máshol, mint felcsúton. Hát válassza azt a tetvet, akinek két anyja van.

Összegezve értem én az adóemeléseket, mert másból nincs bevétel, DE ha ezt az előző kormány csinálta volna, már forradalom lett volna. Egy 300 forintos vizitdíjon sírtak a köcsögök, holott az teljes összegben az orvosi praxisra ment. Felhozták a biztosítási rendszert egyből ment a felháborodás, hogy az nem kivitelezhető meg megszűnik az ellátás. Hát most mi a tököm van??? Én vigyem a gyógyszert, kötszert meg minden mást.
Végszónak annyit, hogy igen szavazzunk orbánra és fulladjon bele a saját szarába az ország, mert amiket most csinál abba bele fog bukni.
Az én meglátásom, hogy mindenképpen csőd lesz. ha marad éppen azért, mert ebből már nem léphet ki és nem visszakozhat és ebből eredendően nem tudja finanszírozni ezeket a baromságokat. Ha más lesz kormányon, akkor meg azért lesz bukta, mert ők se mernek visszakozni, mivel egyből menne a támadás.
Tehát szavazzunk orbánra és menjen csődbe az ország a vége úgy is az lesz.

Winne

:R Még visszatérünk rá, mivel megvárom a bf4 végleges verzióját, hogy mennyire optimalizált. Mert ez a béta igencsak fos. Te megveszed? Vagy bárki itt?

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17788) @rglaaf válasza LamaCube (#17787) üzenetére


@rglaaf
veterán

csak is óccsó kulcs majd plusz a sencond assault DLC az ólcsón

PSN:BiZzare_0 ️

(#17789) v-paci válasza LamaCube (#17787) üzenetére


v-paci
aktív tag

Nekünk feleslegesen írod, ránk nem hat a narancspropaganda, mert van rajtunk védőfelszerelés ;] de legalább "kiírtad" most ezt magadból :K

@Lackó: némiképpen igazad van abban, hogy a jelenlegi ellenzék (és a jobbik nem sorolandó ide) töketlen b@lf@szok gyülekezete, de még mindig inkább azok (pinokkió és pulykás még mindig kevesebb kárt okozott), mint a fidesz és birkái.

Sokan szavaztak már sajnos... amikor diplomával mosogatónak álltak Londonba, vagy takarítónak Bécsbe :(((

[ Szerkesztve ]

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#17790) Winne válasza LamaCube (#17787) üzenetére


Winne
nagyúr

Óccsóért igen, drágán nem. :)

A tuningot csináld meg mindenképpen, mert nyersz vele alap dolgoknál is és tényleg 2 óra alatt össze lehet dobni. :K

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17791) Mappa válasza LamaCube (#17787) üzenetére


Mappa
addikt

BÖF4 - patch óta próbáltad vagy próbáltátok?

Valamit biztosan hozott mert a fps lag eltűnt és nincsenek akadások sem. Mondhatni teljesen rendben futott. Ég és föld a legelső béta és a jelenlegi között a különbség. Én ezt tapasztaltam.

nem kötelező megadni

(#17792) Svájcinéger válasza Mappa (#17791) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Engem még mindig kurvára idegesít, hogy nem tudom normálisan beállítani az irányítást. Hamar kiakadok és kilépek.

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#17793) LamaCube válasza v-paci (#17789) üzenetére


LamaCube
addikt

:D

Winne
A baj, hogy még félek tőle :U

Mappa
Hát nekem még darabos, bár a vga driverem se új. Én nem foglalkozom a bétával már. Kivárom a tapasztalatokat játék és driver terén is. Kíváncsi leszek a mantle-re is.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17794) Winne válasza Mappa (#17791) üzenetére


Winne
nagyúr

Nálam még van azért lagg, de játszható teljesen, fps-el nem volt gond előtte sem. :)

@(#17792) Svájcinéger : ismerős.. Tegnap resetelnem is kellett, mert a beállított gombok sem működtek mind... :(((

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17795) LamaCube


LamaCube
addikt

Winne
Mit kell itt beállítani?

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17796) Winne válasza LamaCube (#17795) üzenetére


Winne
nagyúr

Memory 2048, Run 10.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#17797) Svájcinéger


Svájcinéger
senior tag

De hülye vagyok. Nem pippantottam be, hogy hajlandó vagyok postán vagy futárral elküldeni a cuccot. Levettem 31 k-ra, aztán visszatettem 33 k-ra. Előkerestem a papíruszt: 2011.10.17-én vettem és 3 év gari van rá.

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#17798) LamaCube válasza Winne (#17796) üzenetére


LamaCube
addikt

Na most lefuttattam alapon, ahogyan most megy. Érdekes, mert nagyon ritkán tolta fel 3.8-ra a procit.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#17799) Svájcinéger válasza LamaCube (#17798) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Az normális. Indítsd el mondjuk a BF3-mat és akkor nézzél rá.

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#17800) LamaCube válasza Svájcinéger (#17799) üzenetére


LamaCube
addikt

Azt tudom :K , akkor felmegy 3.8-ra.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.