Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #161 üzenetére
Azért az apple-t nem illik ezek között márkák között említeni, mert ők túlárazás és hype tekintetében világelsők.
Igen ezek mind igazak sajnos. Fogyasztói társadalomban élünk, így megszokottak ezek a haszonkulcsok sajnos. Pláne akkor, ha valamilyen kategóriában, itt hordozható DAP valaki a lehető legjobb hangminőségre törekszik. Ez Mo-n sok pénz, de Japánban, Kína egy részén, NyEurópában, Észak-Amerikában nem annyira.
Mo-n meg kettőt nem adnak el belőle, így szerintem nem is nagyon érdekli őket hogy megfelel e nekünk ez az ár. Ha még meg is felelne akkor is tesz róla magyar állam a 27%-os áfával hogy még véletlenül se vegye meg senki.Az ibasso-ban csak egy dac van. Az új hifimanban lesz kettő meg astell&kern 120-ban Viszont az ára 830 USD, ha jól tudom. A szoftver tényleg búgos szar rajta amúgy a kijelző meg trágya kb.Ami jó benne, hogy mikro sd kártyával 128gb tárhely lehet rajta.
Ha jól látom ez egy program. Eddig még nem is hallottam róla.
Ha egyszer lesz ilyen lejátszóm akkor letesztelem vele az biztos.
Ne is mond, de szerencsére már elfelejtettem a nagyrészét szerintem.
Pedig ezt a tárgyat még szerettem is.
Én is örvendek kolléga!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gmail
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dacia topic
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest