- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
Tiszta sor, hogy komolyabb forrás kell.
A ház maga jó minőségű műanyag, az nem fog változni, helyette a fülem idomul majd hozzá valamelyest, állítólag. (Itt tized milliméterek is érezhető változást okoznak.)Külső dac-ot egyelőre nem tervezek a rövid akkuidő (és ár) miatt, ha mégis, akkor a Cypher Labs solo db lenne az első helyen.
Az "iPod" olyan amilyen, én az enyémet szeretem. Generációról generációra más-más dac (és gondolom egyéb elektronika, ezt bkercso jobban tudja) került beléjük, eszerint az iphone 3g enyhén szólva nincs a toppon. Ez alapján nem írnám le az összeset, de kétségtelenül van feljebb.
Én egy SGS-t használtam jó ideig, amit hűdejónak tartanak ilyen téren (a sansákkal minimum egyenértékűnek mondták többen), és sokkal szívesebben hallgattam az ipod videom-ról zenék. Az SGS-nek kisebb tere, és melegebb hangja volt, viszont semmilyen tekintetben nem éreztem jobbnak. Anno az iaudio 6-tal hasonló élményem volt. Ízlések és pofonok. -
bkercso
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest