- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Sziasztok!
Íme az én hordozható felszerelésem. Sandisk Sanza Fuze 4 GB + 32 GB kártya , LOD kábel, FiiO E07K Andes DAC+AMP, Brainwavz B2 füles mindenféle zenéhez, elektronikusokhoz meg Brainwavz M4.Mielőtt bárki megszólna, hogy minek egy ilyen érzékeny, és könnyen meghajtható füleshez, mint a B2 , még külön erősítő is, annak azt üzenem, hogy dinamikában és hangminőségben igenis hallható a különbség. Ami még plusz, hogy a B2 némely zenéknél mély hiányos lehet, de ezt könnyen ki lehet javítani a E07K minimális mély kiemelésével, amely szerencsére nem piszkít bele a hangképbe, a Fuze - rockboxal ellátott - hangszínszabályzójával ellentétben. A B2-höz vásárolt L méretű Comply szivacsos bogyó is igen jó szigetelést, és jó hangot ad, de egy kicsit drága, ezért inkább a 3M 1100-as füldugóból készítek saját gyártmányú bogyót,( a képen narancssárgán látható) amellyel a mélyek még teltebbek és erősebbek lesznek, amire a B2-nek szüksége is van.
Azt gondolom, hogy sikerült ezen az áron a legjobb összeállítást megtalálni, de hát ez erősen szubjektív ugye.
Mindenesetre, én elértem a célom, ami az volt, hogy az otthoni rendszerem ( Marantz CD 6000 CD lejátszó, Arcam Alpha 8R erősítő, Dynaudio Audience 50 hangfal, Beyerdinamic DT 831 füles) hangminőségét tudjam útközben is élvezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest