Új hozzászólás Aktív témák

• Bodor

veterán

Sziasztok!
    Íme az én hordozható felszerelésem. Sandisk Sanza Fuze 4 GB + 32 GB kártya , LOD kábel, FiiO E07K Andes DAC+AMP, Brainwavz B2 füles mindenféle zenéhez, elektronikusokhoz meg Brainwavz M4.

Mielőtt bárki megszólna, hogy minek egy ilyen érzékeny, és könnyen meghajtható füleshez, mint a B2 , még külön erősítő is, annak azt üzenem, hogy dinamikában és hangminőségben igenis hallható a különbség. Ami még plusz, hogy a B2 némely zenéknél mély hiányos lehet, de ezt könnyen ki lehet javítani a E07K minimális mély kiemelésével, amely szerencsére nem piszkít bele a hangképbe, a Fuze - rockboxal ellátott - hangszínszabályzójával ellentétben. A B2-höz vásárolt L méretű Comply szivacsos bogyó is igen jó szigetelést, és jó hangot ad, de egy kicsit drága, ezért inkább a 3M 1100-as füldugóból készítek saját gyártmányú bogyót,( a képen narancssárgán látható) amellyel a mélyek még teltebbek és erősebbek lesznek, amire a B2-nek szüksége is van.
    Azt gondolom, hogy sikerült ezen az áron a legjobb összeállítást megtalálni, de hát ez erősen szubjektív ugye.
    Mindenesetre, én elértem a célom, ami az volt, hogy az otthoni rendszerem ( Marantz CD 6000 CD lejátszó, Arcam Alpha 8R erősítő, Dynaudio Audience 50 hangfal, Beyerdinamic DT 831 füles) hangminőségét tudjam útközben is élvezni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés