Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz filózoli #170 üzenetére

Ezzel valahol én is egyetértek. Természetesen ha egy beats vagy egy hasonló ipari hulladék termékről van szó aminek az ár/értéke konvergál a nullához vagy már annyi is, akkor nem igaz.

Lehetnek jobban vagy rosszabbul teljesítő termékek, de szerintem csodák nincsenek. A mérések meg nagyon jó, dolgok, de az emberi fül a legjobb mérőeszköz.

Én is ovastam már furcsa dolgokat. Pl. olyan teszteket ahol az 3-400 dolláros fejes lenyomja 2000 ezreset kb. Érdekes, meg éppen elő is fordulhat, de általában szerintem nem ez a jellemző.

(#175) maszekember

A másik dolog meg van ez a tipikus emberi magatartás. Nemrég hallottam, hogyha vesz valaki valamit akkor közel fél évig védi, tekintet nélkül arra, hogy jó vagy rossz vétel volt. :) Mikor eltelt ez az idő, akkor hajlamos az emberek többsége elismerni mások előtt, hogy nem érte meg, megvenni. :)

Ez pont a hazudozásra meg az önámításra megfelelő válasz. Szóval ilyen van. :)

Visszatérve a mérhető eredményekre, én azokra sem teszem a nyakam. Én hallottam a clipet, nagyon király, de csak az árához képest világverő kategória. Sokan egy wolfson dac-os telefont neutron playerrel jobbanak tartanak. De már az én 300 dolláros sony-m is sokkal jobb.

A belinkelt két tesztből a clip pariban van a dx100-al. Szerintem ez a valóságtól igen távol állhat. Ha beats lenne a gyártó akkor még lenne is ennek relítása. De az ibasso egy komoly cég, nem egy divatmajmok számára ruhakiegészítőket áruló vállalat.
    Ha valóban jobb lenne akkor a fórumokon (oké, hogy valamennyire moderálják), meg tesztekben , youtube kommenteken sz*arrá lenne fikázva szerintem. A youtube-t nem annyira moderálják szerintem. :)

Amúgy olvastam olyan user experience-t ahol a korábban említett, studio V, sony Z series, és az ibasso szerepelt.
    Még külső segítséggel lod kábel segítségével rákötött erősítővel sem volt pariban az előbbi kettő az utóbbival. Egyszerűn jobb benne a dac. A z series sony, meg kb. az tudja mint az enyém.
    Aki mind a három lejátszót használja, annak szerintem nem érdeke védeni egyiket v. másikat a többivel szemben.
    Szóval éppen lehet hazugság meg propaganda, de szerintem csodák nincsenek. Én ebben filózoli-val értek egyet. :)

(#177) fattyu

+1

Szerintem, ha egy mérés alapján egy 8-900 dolláros eszköz kb.azt a szintet hozza mint egy 30-40 dolláros az csodának minősül. :)

Csodák meg mint tudjuk nincsenek! :D

Új hozzászólás Aktív témák