Új hozzászólás Aktív témák

• maszekember

aktív tag

válasz Ati1979 #166 üzenetére

Igazad van,csk a személyes hallgatás dönti majd el,de azok után,hogy azt láttam,hogy mérhető teszteken a kis f#s Clip megveri a túlárazott (ebben az egyben asszem megegyezhetünk) ázsiait,nos,ez számomra többet ér,mint a headfierek ködös "much warmer,but detailing sound" , meg "The background is completely black" illetve ezekhez hasonló sok ezer aranyköpése.A fentieket mondathatja a headfiokkal a placebo,az elfogultság,vagy pedig az önámítás,de egy teszt nem hazudik,az tutti.

Igazából bárhogy is van, az Ibassónak már az is szégyen,hogy RMAA teszteken egy lapon lehet említeni a Clippel (SŐT :Y ) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott ( ;] ) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök :D ) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.

És ne higgy Head-fi-nak,legalábbis olyan lejátszókkal kapcsolatban,amiknek a gyártója szponzorálja az oldalt. VM1CT9 néven ott is fent vagyok (vagy voltam,rég néztem arrafele) . Akkor voltam aktív,amikor a Hifimant vettem. Elsőre leírtam mindenkinek,hogy hű,baromi jó stb.,majd pár hónapra rá meghalgattam a Clip+-t,és felháborodva (annyit jelent,hogy sok volt a felkiáltójel benne,nem a káromkodás) írtam a fórumban,hogy az a kis sz#r jobban szólt,precízebben,dinamikusabban stb.,mint a HM 601.

Törölték a hsz.-t :) . Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit :D

Kolléga :R

Hisoundaudio Nova N3 egyébként nem játszik nálad?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés