- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #2017 üzenetére
Hát nem tudom, most egy kicsit elvesztettem a reményemet a Win10-zel kapcsolatban.
Pl. ott a PC-s Win10: Már kint az RTM build, de egy félkész vacak az egész :/
A mobilos meg még ezen a szinten sincs.Ráadásul Alig van olyan eleme a Win10-nek jelenleg, amire azt lehetne mondani, hogy befejezett, vagy hogy szépen kidolgozott.
PC-n és tableten 100%, hogy amíg lehet, maradok a 8.1-en, illetve mobilon a WP 8.1 után nekem WP 7.5 és Android 5.0 lesz párhuzamosan.
Én úgy számolom, hogy ebben a tempóban ~2 év múlva talán már el fog jutni a Win10 minőségben a 8.1 szintjére.
egyébként most ilyen a mobilom kezdőképernyője:
kíváncsi vagyok, ki jön rá arra, hogy honnan van a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Gitáros topic
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest