Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Én anno az MTV1-en láttam nebuló koromban, de az már rég volt. Nem értem miért nem löki bármelyik TV csatorna. Tutira néznék ezren

Jó humora volt azu egésznek, nagyon eredeti karakterekkel. Igazából szerintem ez annyira nem is gyermekmese
Sok poén a felnőtteknek szól.
TVRIP-et 2-t találtam, egy speciális Star Wars epizódot Mark Hamillel, Chewie-val és C3PO+ R2D2-vel
Jah és egy best of Muppet Show-t. Volt nálam egy DVD is amin a Muppets Christmas volt. Sajna ez mind angol. Amivel nem is lenne baj, de azért felirat nem ártana. Akinek megy az angol annak tudom ajánlani!
Fergeteges! 
szerk:
még 1 kedvcsináló!![[kép] [kép]](http://www.basecap.de/sess/utn;jsessionid=1543de2cbcbf89a/modules/getimage.php3?url=http%3A%2F%2Fwww.united-shops.com%2Fstuffpic%2Fposter%2Fkino%2FMuppetsKC_259x400.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fergeteges!