Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Én anno az MTV1-en láttam nebuló koromban, de az már rég volt. Nem értem miért nem löki bármelyik TV csatorna. Tutira néznék ezren

Jó humora volt azu egésznek, nagyon eredeti karakterekkel. Igazából szerintem ez annyira nem is gyermekmese
Sok poén a felnőtteknek szól.
TVRIP-et 2-t találtam, egy speciális Star Wars epizódot Mark Hamillel, Chewie-val és C3PO+ R2D2-vel
Jah és egy best of Muppet Show-t. Volt nálam egy DVD is amin a Muppets Christmas volt. Sajna ez mind angol. Amivel nem is lenne baj, de azért felirat nem ártana. Akinek megy az angol annak tudom ajánlani!
Fergeteges! 
szerk:
még 1 kedvcsináló!![[kép] [kép]](http://www.basecap.de/sess/utn;jsessionid=1543de2cbcbf89a/modules/getimage.php3?url=http%3A%2F%2Fwww.united-shops.com%2Fstuffpic%2Fposter%2Fkino%2FMuppetsKC_259x400.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fergeteges!