Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Én anno az MTV1-en láttam nebuló koromban, de az már rég volt. Nem értem miért nem löki bármelyik TV csatorna. Tutira néznék ezren

Jó humora volt azu egésznek, nagyon eredeti karakterekkel. Igazából szerintem ez annyira nem is gyermekmese
Sok poén a felnőtteknek szól.
TVRIP-et 2-t találtam, egy speciális Star Wars epizódot Mark Hamillel, Chewie-val és C3PO+ R2D2-vel
Jah és egy best of Muppet Show-t. Volt nálam egy DVD is amin a Muppets Christmas volt. Sajna ez mind angol. Amivel nem is lenne baj, de azért felirat nem ártana. Akinek megy az angol annak tudom ajánlani!
Fergeteges! 
szerk:
még 1 kedvcsináló!![[kép] [kép]](http://www.basecap.de/sess/utn;jsessionid=1543de2cbcbf89a/modules/getimage.php3?url=http%3A%2F%2Fwww.united-shops.com%2Fstuffpic%2Fposter%2Fkino%2FMuppetsKC_259x400.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Fűnyíró topik
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fergeteges!