Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
swatburn
csendes tag
sziasztok!
szerintetek megoldhato az multicast ghosttal, hogy egy idoben 2 fele imaget toljon szet?? -
swatburn
csendes tag
nah, kiderult hogy legalis, felhivtam enis oket..:) koszonom a segitsegeteket..
-
lapa
veterán
mondjuk ilyen ''telón megkérdezős'' témám volt nekem is (open source office otthoni használata), aztán kiderült, hogy mégsem úgy van, ahogy a hölgyike mondta. nekem általánosságban az a tapasztalatom, hogy nem szeret az ms üfsz leírni semmit, inkább csak szóban. lehet, hogy ők sem értik a konstrukciókat igazán :). persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne lenne legális...
[Szerkesztve] -
echo001
aktív tag
biztos :)
a ms-t csak az erdekli hogy meglegyen a licensz a tobbi nem
pl: ha van xp licenszed es te 98 at hasznalsz neki az is jo es nalunk is kb 200 gep van ghosztolva szal lenne szivas ha nem igy lenne....
+ en megkerdeztem telon annak idejen es azt mondtak hogy jol ertelmeztem a licensz szerzodest
+ ha nem igy lenne akkor a ghost nevu prg-nek se sok ertelme lenne :) -
X-COM
nagyúr
azért jó lenne tudni, hogy mi az a valami hiba
nincs letiltva a wmi?
[Szerkesztve] -
swatburn
csendes tag
egyeb otlet vkinek??
-
swatburn
csendes tag
hmm,hmm...
-
swatburn
csendes tag
nah semmi otlet??
-
swatburn
csendes tag
sziasztok!
adott egy 20 gepes halozat, winxp home es prof oprendszerekkel, 2 fele ghost mentest szeretnek csinalni, es persze multicastban.. a kerdesem az lenne, hogyan lehet azt megcsinalni, hogy a winxp serial numberek az eredetiek legyenek, tehat ne 2 fele serial legyen a 20gepen.. valami olyasmire gondoltam, hogy a serialt utolag megvaltoztatni. talaltam sokfele scriptet, ami ezt megcsinalna, a gond viszont az vele, hogy egyik sem mukodik..:/ vagy barmilyen egyeb megoldas johet, nem feltetlenul muszaj ghostot hasznalni..
elore is thx..:)
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Filmvilág
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest