Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Én egyszer láttam, sajna én is csak bambám bámultam a végén. Lehet megnézem a napokban újra, ha rájövök valamire szólok.
-
useless
aktív tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Hihetetlen bonyolult filmről van szó! Egy haverom szerint, aki óriási filmrajongó, a Mulholland Drive a világ legjobb alkotása. Én megnéztem úgyanúgy voltam vele, mint te. A haverom már legalább 20x megnézte és állandóan figyeli a részleteket, mert azt mondja abban van a megoldás, de igazából ő sem érti! (szerintem ezért fogta meg a film)
Ez kb. olyan mint amikor a kedves vendég ezerszámra vágja bele az erőspaprikát a húslevesbe. Köpni, nyelni nem tud, sírva fuldoklik, de amikor végzett a levessel patakzó homlokkal kijelenti, hogy imádja az erőset! -
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Nem vagy lama egyebkent. :P
-
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
A film reszben nagy alkotas, de reszben pedig bloff. Az erzelmi hatasa miatt nagy alkotas, bloff pedig azert, mert valojaban a rendezo sem akar iranyt adni ennek a lelki/erzelmi hatasnak.
Az egyik lehetseges ertelmezes, hogy addig a pontig, ameddig a kocka le nem esik (ragondolva is borsozik a hatam), addig almodik a szoke csaj. Aztan jon a valosag.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest