Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz sz_abika #1155 üzenetére

Megnéztem, ebben a pillanatban léptem ki. Rájöttem hogy a PAD állításához nem kell kilépni a játékból, elég csak az alkalmaz gomb mögötte és így gyorsabb volt. Csináltam memkarit is, el is menti, isteni... aztán lejött a lényeg, hogy ez így ugyanaz a copakodás, mint az xbox-os directinput.
    Neked se 360 fokos a kormány ne aggódj, messze nincs az annyi.
    Az hogy a lilypadban emeled az érzékenységet, vagy a kormány max elfordulási szögét csökkented egy és ugyanaz, tökmindegy. A végeredmény, hogy ha nem veszed a kormányt 90 fok alá akkor dedzónos marad, hiába veszed le a dedzón csúszkát nullára. tré-tré-tré, a játékban meg ott a 900 fokos kormány a menüben, behhe... elsírom magam.
    Valaki toljon már egy wheel plugint hozzá... pit-sá-baaaa. Lilypad alkalmatlan értitek?
    AL-KAL-MAT-LAN :O

• priti

addikt

válasz sz_abika #1155 üzenetére

LilyPad svn r4510, 0.10.0

Ennél különb plugint nem találtam. Keresgéltem, (mert azt így meló közben tudok, úgyis a gép előtt kockulok) de a többi mégbutább. Ebben ha az analog stick-re felkonfigurálsz valamit akkor élesedik az FF és be lehet pipálni. Hogy megy e azt csak otthon tudom megnézni, de azóta rá se néztem. Az a baj, hogy már öregszem. Néha belelkesedem és akkor pöcsölök vele, máskor meg a gondolatától és elfog az undor, hogy még otthon is valami ilyesmit csináljak. Úgy volt hogy, hogy ránézek, de itt át kellett állnom egy progival interbase-ről firebird-re ami nem volt olyan zökkenőmentes, mint elsőre látszott és az épp elég volt, de majd hétvégén erőt gyűjtök talán és megerőszakolom magam remélem, mert néha jó lenne egy picit taposni este a G27-et új pályákon. Nekem meg a GT4 teljesen új, szóval bejönne, de valahogy stresszmentesebb volt leszedni egy avi-t és bambulni :B

Új hozzászólás Aktív témák