- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Nem hiszem, hogy sokan belehalnának abba, hogy otthagyják a gépüket.
Más viszont a helyzet akkor ha az illető az ország valamely távoli pontjából jön, és nem 10-15 perc kocsival a BNV-ig, mint nekem.
A megoldás: ha nagyon féltik, akkor olyan HW-t pakoljon bele, amiért nem akkora kár ha netántán valami óriási kegyetlenég miatt ellopnák (bár ez egy mod tekintetében, ami ráadásul egyedi is, ki olyan hülye hogy ellopja?)
Ha pedig elviszik, akkor úgy tudom az exponak van rá biztosítása, (illetve azt mondta egyik ismerősöm aki a Volvo Standon lesz oktoberben, hogy a bérleti díjban benne van)
Bár én inkább féltem a kiváncsi ''nagyon'' hozzáértő kezektől, főként a 3-10éves korosztályra asszocilva.
Valszeg valamikor a köv. hét közepén hozom haza a suliból, hazafele jövet a gépet, szóval egy ideig biztos ott lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest