Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wollnerd

aktív tag

válasz Janesz_20 #2155 üzenetére

Szia!
    Én is szeretném a LÁEV pályát, viszont NEM lehet letölteni, akár be vagyok jelentkezve a Onedrive-ra, akár nem, mindig A honlapról a volt skydrive-os linkre kattintva a "Object moved to here."-et mondja, de amikor rákattintok "here" linkre, azt a hibát közli:
    " Sajnos hiba történt
    Gondok merültek fel a kiszolgálónkkal. A lehető leggyorsabban megpróbáljuk kijavítani a problémát. Próbálja meg pár perc múlva újból.
    Ugrás a következőre: OneDrive "

Hát igen.... a link hivatkozásából ugyanis már előre is sejtettem hogy az lesz, mert: https://onedrive.live.com/servererror.aspx?cid=0b0c1016608d268b (A félkövéren kiemelt szövegrész miatt nagyon gyanús volt... Pfff... :((
    Pedig már szét google-oztam már a LÁEV-et, sőt még Internet Wayback-oztam is... SEMMI!!!

Szóval most mi van?? Már egyáltalán nem lehet az egyetlen oldaláról se letölteni?! Vagy valami "trükk" kellene?

Anno (pár éve) ki akartam próbálni a LÁEV-et, de miután a TS-be mindig kifagyott, hagytam...
    De most az Openrails alá kipróbálnám, erre most sehol nem lelem az interneten...!! És időközbe persze eltűnt a merevlemezemről is... :(((

[L:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.jpg](IMG:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

Új hozzászólás Aktív témák