Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
istvan331
üzenetére
Most melóhelyen vagyok, de majd este megnézem Neked pontosan.
A keresztek szerkesztése mókás dolog ahogy Te is észrevetted. Úgy működik a dolog, hogy amikor egy szerelvény bekerül a játékba, akkor elindul a path felépítése. 4 jelzőig lát előre (ebben benne van mindenféle jelző, a virtuális jelzők is) és beállítja azokat. Emiatt nem mindegy hogy a keresztező szerelvény ebben a pillanatban hány jelzőnyire van tőled és mikor került a játékba. Ha 4 jelzőtávolságon belül vagytok és ő került előbb ebbe a pozícióba akkor ő állítja a jelzőket és te kapsz vöröset. Ha te kerültél be előbb akkor tiéd a pálya. Sokszor olyan helyzet is kialakul hogy beérsz egy állomásra a kijáratod vörös és a bejáraton meg ott áll a kereszt. Patthelyzet. Játszani kell az időzítésekkel, időpontokkal. Nem könnyű feladat.
-
istvan331
tag
válasz
istvan331
üzenetére
Lassan készül az első feladat,újabb kérdés merült fel.Első állomásnál szembejövő tehervonat beáll a mellettem lévő vágányra,majd elindulok.Most az innen második állomásra is tettem egy szembejövő tehervonatot,ami elvileg bevár és előbb indul tovább mint én.Ennek hatására viszont az első tehervonat megáll a fővonalon szembe velem a kitérő előtt és sehova tovább.Ha leveszem a második tehervonatot,az első normálisan működik.Az elején is volt ilyen gond,de akkor a vonatom startpontját hátrébb tettem,ezzel a probléma megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest