Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeti1
tag
Arra gondolok, hogy mondjuk valami gond van az msdb adatbázissal, a dbcc checkdb parancs több érdekes hibaüzenetet is vissza ad. Tegyük fel az ütemezett feladatokat nem tudom megnyitni, szerkeszteni és még egyéb finomságok. Természetesen le lehet törölni az instance-t és akkor megszünnek a rendszer adatbázisok, így az msdb is, aztán újra létrehozhatom az instance-ot, az adatbázist és a jobokat. Ha van mentésem, akkor az msdb adatbázis egy régebbi állapotát is visszatölthetem. Ezzel tisztában vagyok.
Inkább az érdekelne, hogy az instance törlése és létrehozása, valamint a konkrét adatbázis visszatöltése mentésből varriációk helyett van-e valami alternatíva. Mondjuk valami olyasmi alternatíva, ami bizonyos hibákat önmagától kijavít, rendbe rak, egy olyan parancs, amit kevesen ismernek, de jól használható egy ilyen helyzetben. -
Jeti1
tag
Állított már valaki helyre sérült MSDB adatbázist? Érdemes vele vesződni vagy inkább egy SQL Server újratelepítés? Van, aki ezt mondja, van aki azt, nekem nincs ebben tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest