- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeti1
tag
Arra gondolok, hogy mondjuk valami gond van az msdb adatbázissal, a dbcc checkdb parancs több érdekes hibaüzenetet is vissza ad. Tegyük fel az ütemezett feladatokat nem tudom megnyitni, szerkeszteni és még egyéb finomságok. Természetesen le lehet törölni az instance-t és akkor megszünnek a rendszer adatbázisok, így az msdb is, aztán újra létrehozhatom az instance-ot, az adatbázist és a jobokat. Ha van mentésem, akkor az msdb adatbázis egy régebbi állapotát is visszatölthetem. Ezzel tisztában vagyok.
Inkább az érdekelne, hogy az instance törlése és létrehozása, valamint a konkrét adatbázis visszatöltése mentésből varriációk helyett van-e valami alternatíva. Mondjuk valami olyasmi alternatíva, ami bizonyos hibákat önmagától kijavít, rendbe rak, egy olyan parancs, amit kevesen ismernek, de jól használható egy ilyen helyzetben. -
Jeti1
tag
Állított már valaki helyre sérült MSDB adatbázist? Érdemes vele vesződni vagy inkább egy SQL Server újratelepítés? Van, aki ezt mondja, van aki azt, nekem nincs ebben tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest