- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mostmár hogy lassan eltelt elegendő idő a kis notebookok megjelenése óta.
Szerintetek mi most a legjobban ajánlott mini notebook vétel?Néhány fontos szempontot lehet rögzíteni szerintem:
- Intel Atom CPU konfig
- 10" kijelző - azaz normális képfelbontás és láthatóságSzemélyes szempontom még az lenne egyébként, hogy én használat nélkül, akár álló nap is bekapcsolva üzemelném úgy a gépet, hogy pl külföldi internetes rádiót, netalán on-line TV adást 'hallgatnék' róla folyamatosan. Emiatt SSD meghajtósra gondoltam, merthogy az csak nem pörög magába naphosszat..
Egyéb használat kimerülne az átlagos 'irodai felhasználás' mellett mint internetezés, zenehallgatás, szöveg és táblázatszerkesztés, levelezés, kép és e-dokumentumok nézegetése, olvasása..Kérdezném hát ki mit ajánlana..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged