Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eignos
csendes tag
Akkor ha az sem viszi érdemes újra rakni a wint? Valamint az a kérdésem lenne, hogy mivel már nincs nálam a külső USB DVD olvasó, ha kiveszem a winyót benyomom a nagy gépbe, és úgy telepítem azaz miután felmásolta a telepítőfájlokat majd az első újraindulás után visszarakom a notiba, és úgy fojataom a telepítést ez lehetséges, mert egy haverom ezt a tippet adta, de én nem vok benne biztos... Én inkább egy bottolós usb-ről telepíteném...
-
MODERÁTOR
Most mondanám, hogy mit állíts be, de a naplózás visszafogását, a tmpfs használatát, stb. úgysem értenéd.
Az északi híd nem kezel 2 GB-nál több RAM-ot, ezen semmilyen hackelt BIOS sem segítene (de egyébként sem létezik ilyen, max. SLIC-es). A sebességén ne aggódj, igazán nem fogod megérezni a különbséget úgysem. Legalább frankón maxra húzhatod az FSB-t a gombkombinációval, örülj neki.
Egyébként mi a tapasztalatod az SSD-vel? Tényleg megtáltosodott a netbook tőle? -
MODERÁTOR
Hát, tudod, hogy van ez, használattól is függ. Én előbb vennék a 160 GB-os HDD helyett egy 640-eset, jó ha van hely is (na meg árban is jobb). 2 GB RAM meg tényleg jó, bár én alapból annyival vettem, úgyhogy nincs nagyon viszonyítási alapom. Amúgy inkább a sebesség érdekelt, hogy hogy hasít most a rendszer, a tönkrement aksim miatt a fogyasztás igazán másodlagos kérdés számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Ukrajnai háború
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest