Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
SPDIF nincs
Amúgy meg nekem nem érvágás, hogy nincs benne HSDPA Modem... van egy HTC Polarisom, egy 5 GBs előfizetéssel, azt tudom BTs HSDPA modemnek használni ha kell, és eléggé kötlséges lenne nekem 2 előfizetést üzemeltetni egyszerre...
Nagyobb érvágás lenne ha WiFi nem lenne benne...
De tőled is megkérdem... Li-Ion akksikat mikor kellett formázni?
-
adam182
csendes tag
- formázott akku valós kapacitása (az első tapasztalatokból én nem ítélkeznék)
sztem a három óra csak akkor érhető el, ha hozzá sem nyúlsz. teljesre töltött akksival ma takarékos módban 2:10-et bírt folyamatos avi kiterjesztésű film nézésével.(majdnem 3 CSI
)- tápegység méretei, főleg a súlya
a notihoz képest arányaiban nagy. meg amúgy is meglepően nagy. konkrét adatokkal nem tudok szolgálni, de kicsit csalódás a mérete. mindenesetre rohadt hosszú...van 3 méter. de jó lenne egy mobiltöltő méretű
- mennyire instabil asztalon ha nincsen benne az akku ?
használat közben teljesen stabil. felnyitáshoz le kell fogni az alját, de ez igaz akkor is ha bent az akksi- a szellőzést/melegedést mennyire befolyásolja ha ölbe van véve ?
sztem nagyon kis mértékben, mivel a fő szellőzését bal oldalon bonyolítja. nem égeti a lábam, hasam, még ha simán a bőrömön van ruha nélkül, akkor semaz audiós kérdéshez nem értek, de tippem az, hogy nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)