Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.E.R.O.
tag
Hali
Az lenne a kérdésem, hogy a Mobility Radeon 4850 videókártyának mennyi a TDP-je, illetve van-e olyan magasabb kategóriás, gyorsabb kártya (m5770, m5850?) amit még ugyanaz a hűtő csere esetén megfelelően lehűt.
A laptop egy MSI GT725 074US.
A hűtési megoldása, egy hőcső a videókarinak, egy másik a procinak (C2D P8600) és a chipsetnek, ez megy a gép sarkába, hátulra és oldalra fújva a levegőt.Üdv:
-
N.E.R.O.
tag
Hi
Előfordulhat, hogy eladó lesz a notebokom, de nem igazán tudom hogy itthon mi lenne érte a reális ár.
A típus MSI GT725
2.2Ghz Core 2 (P8600), Turbo Boost funkcióval 2.4GHz
4Gb DDR2 memória
Mobility Radeon 4850 videókártya 512Mb
320Gb, 7200Rpm merevlemez
CD/DVD-író kombó
9 cellás akkumlátor
Expresscard, HDMI, E-Sata, Wifi, kártyaolvasó, stbSpecifikációk és teszt:
[link]Használt, kb. egy éves, csak a mindennapos használat nyomai vannak rajta, semmi durva, vigyáztam rá. Megvan hozzá minden eredeti tartozék, doboz csomagolóanyag, eredeti Windows Vista install DVD, hátizsák, stb.
Mennyiért lehetni eladni a hazai viszonyok között?
Kösz a válasz(oka)t
-
N.E.R.O.
tag
Üdv
Meg lehet azt oldani valahogy, az MSI GT725 laptopnál, hogy a billenytűzet feletti érintésérzékeny irányítókkal ne csak a Windows Media Playert lehessen vezérelni, hanem mondjuk a Winampot is?
Tisztelettel:
-
N.E.R.O.
tag
Mikor meghozta a postás én is örültem neki rendesen, az biztos és nem is bántam meg. Ahhoz képest mikor kimentem még egy első generációs ASUS g50v-re terveztem (akkori áron 1700$ körül, Gef 9700m GT videókártyával), aztán lett belőle MSI GT627 (1300$, Gef 9800 GS) ekkor majdnem elcsábultam. Ekkor jött a G50v modellfrissítése (~1500$ körül ,Gef 9800GS), meginogtam, de aztán jött a hír erről a gépről, kivártam azt az egy hónapot míg kijött megrendeltem (Végösszeg szállítással 1396$ lett) és violá.
Néztem én Alienware gépeket is de azok tisztességes kiépítésben kétszer ennyibe voltak. Szóval maradt ez.
Egyébként innen rendeltem: http://www.frostycomputers.com/
Nagyon jó fej volt az eladó, korrekt és mindig elérhető. Magyarországra különben 270$-ért szállítanak (UPS) és olyan másfél két hét míg ideér. Gyorsabb szállítás természetesen többe kerül. Ha pedig ajándékcsomagolásban kéred a vámot letagadhatod, mert ugye évente egyszer kaphatsz adómentesen ajándékot külföldről.Laptopról még annyit hogy a hangszórója egészen jó, de meglepően hangos, csodát azért nem kell tőle várni.
Az árban ugye benne van a Vista Home Premium és egy év világgarancia.
A következő években hűséges társam lesz...Hűtőre még senki sem tud semmit mondani?
Tisztelettel:
-
N.E.R.O.
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Hmm, a laptop Amerikából van (ott dolgozom csak hazajöttem nyaralni. :S). A specifikációkon túl nem igazán tudok mit mondani róla. Főleg azért vettem, mert kocka vagyok és főleg játszok kikapcsolódásként, csak az asztali gépet nehezebb cipelni a reptereken át.
Nem panaszkodhatom, Vista SP2 alatt a Crysis 1680*1050-es felbontásben high beállítás mellett csak a nagyon durva akcióknál szaggat be kicsit. Stalker Clear Sky ugyanezen felbontás, DX10 mód minden maxon, szépen fut. Race Driver Grid és TES4: Oblivion szintén. Civilization 4 jelentősen kevesebbet gondolkodi két kör között mint a volt asztali gépem (AMD 3600+, 2GB ram, 7600GT) Mérni nem mértem semmit, nekem ez így elég.
Mondjuk annyi volt vele, hogy nem kaptam meg hozzá az ajándék MSI egeret, de ezt ki lehet bírni.
A hűtés jól bírja, még 2.8GHz-n is alacsony a proci hőmérséklete sőt még tuningolni is lehetne de minek, de a videokártyát már nem igazán lehet húzni, de így is elég sebes,hiába van visszavéve a az órajel 500/850 MHz-re. A 70-80 C-s hőmérséklet pár óra durva játék után azért nem ritka. Csak 2D alatt még azt is visszaveszi 250/200 MHz-re. Viszont legalább nem hangos, bár ez eléggé egyénfüggő, nekem megfelel.
A billentyű halk és elég kényelmes, de én mégiscsak egy külön billenytűzetet használok.
Az ujjlenyomatot viszont szépen gyűjti.
Akksi játék alatt olyan egy órát bírja, csak netezve és zenét hallgatva, filmezve 2, 2 és felet.
Nagyjából ennyi fért ide.
Tisztelettel: -
N.E.R.O.
tag
Üdv
Notbook hűtőt keresek a 17"-os gépemhez (MSI GT725 074US), amit ölben is kényelmes használni, hatékony és még halk is.
Javaslatok?
Tisztelettel:
-
N.E.R.O.
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Sajnos nekem nem opció az asztali gép, igen sokat utazom, de attól még kocka vagyok. Az Dell meg az Alienware kicsit drágának tűnik ehhez képest (1350$). Ezért kérdezem, nincs-e valami olyan gond amiről a tesztek nem szólnak, de azért van neki. A formavilág bejön (mondjuk), de a teljesitmény az viszont meggyőző.
-
N.E.R.O.
tag
Hello
Az érdekelne, hogy az MSI GT725 74us játékra szánt laptopról mit gondoltok. Főleg a Dell XPS és esetleg ASUS G50 ellenében. Ár/érték, illetve gyakori MSI betgségek. Garancia nem lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest