- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #1548 üzenetére
Sziasztok!
Butaságot kérdeztem, vagy túl alap, vagy kevés az info?
Ez alapján jónak tűnik a beállítás, ezen a webmail.akarmin kellene elérni kívülről a levelezést, de Outlook 2016-tal nem megy, csak Outlook 2010-zel ahol be lehet kézzel állítani a proxy-t.[PS] C:\Windows\system32>Get-WebServicesVirtualDirectory |fl identity,internalurl,externalurl
Identity : EXCHANGESERVER\EWS (Default Web Site)
InternalUrl : https://exchangeserver.domain.local/EWS/Exchange.asmx
ExternalUrl : https://webmail.domain.hu/ews/exchange.asmx -
kraftxld
félisten
válasz
bugizozi #1407 üzenetére
Ha másik domain, akkor felveszed mint remote domain, csinálsz a felhasználókhoz egy-egy külön contact-ot aminek @másikdomain.hu mail címe van.
Ezután beállítod az átirányítást, hogy az adott felhasználó leveleit továbbítsa az exchange a hozzá tartozó contact-hoz. Majd csinálsz egy send connectort ahová csak a @másikdomain.hu-t rendeled és smart host-nak beállítod a megadott ip címet és portot.
Remélem világos -
Phobion
addikt
válasz
bugizozi #1200 üzenetére
Bocsesz, annyi volt a probléma, hogy azon a szerveren ahova Exchange-et akartam telepíteni Local Admin-al voltam bejelentkezve, nem pedig Domain Admin-al.
Viszont akkor egy másik kérdés, telepítés után hogy tudom elérni az exchange-et? Egy pár helyen írták ezt a parancsot: Get-EcpVirtualDirectory, de se PS-nek se CMD-nek nem tetszett.
-
Macibook
tag
válasz
bugizozi #889 üzenetére
Megoldodott, nem az exchange volt a hibas hanem mivel pop3 connectorral jon be a level ezert a kozos postalada egynemely levelet spambe rakott es igy nem volt mit leszedni a pop3 szerverrol. Ha localbol kuldtem az azonnal ment csak a kulso levelnel volt gaz.
Koszonom a segitseget -
anulu
félisten
válasz
bugizozi #870 üzenetére
hali!
alapból azt be tudod lőni, hogy mikor legyen (tól-ig) vagy permanensen adott szöveg ill ne legyen egyáltalán. megadott időben váltást max úgy tudsz (szvsz! lehet van egyszerűbb megoldás is), hogy powershellben összerakod az adott mailboxra vonatkozó szabályt, és időzítve futtatod a .ps1-eket.
-
MTbc
senior tag
válasz
bugizozi #864 üzenetére
Köszi, megnéztem a logokat, és hétfő óta nem kapjuk rendesen és azóta ezelhez a mailkehez ez van írva:
"Content Filter Agent,OnEndOfData,RejectMessage,550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering.,SclAtOrAboveRejectThreshold,5,pre-existing SCL found on the message."pedig eddig ez volt:
"Content Filter Agent,OnEndOfData,AcceptMessage,,SCL,5,"Lehet hogy én barmoltam el valamit?De mit?
-
Hebehebe
tag
válasz
bugizozi #861 üzenetére
Ah, majd' leszoptam magam mire rájöttem, h a dns bejegyzéseknél kell felvenni a címkeresési zónákat, így belső hálón is látják az exch szervert.
Most amivel szopok, h a mail forward külsős fiókba nem megy, rengeteg leírást néztem, még screenshotos megoldásokat is, de egyik se megy..
megvan holnapra is a gugli adagom -
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #819 üzenetére
Sziasztok!
Még egy kis info ehhez, hátha így eszébe jut valakinek valami ötlet, hogy az egyik user pl olyan feladóktól kap levelet, akik nincsenek is domainbe. Régen, amikor linuxon ment a levelezés, akkor léteztek, aztán elmentek a cégtől és az SBS-re már nem lettek felvéve, de mégis jönnek tőlük kéretlen levelek...ezt nem kellene alapból blokkolnia?
-
kraftxld
félisten
válasz
bugizozi #805 üzenetére
Amennyit adok neki.....meg a rajta lévő postafiókok nagyságától, mennyiségétől, transport rule-októl, kókány, hozzá nem értő programozók által írt memory leakelő add-onoktól függ.
Pontos háttérinfó nélkül hasonló precizitást lehet elérni a holdtöltekor keresztútnál áldozott kecskebélből jósolva -
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Foxpost
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest