Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
deminos
üzenetére
Persze. Kozben eletre kelt minden es a fejemben is kitisztult a kep.
Send connector oldalon smart host kell a kuldeshez. Logikus de valahogy ezt sem lattam elsore. A dinamikus ip tartomany altalaban blokkolva van mindenhol es szinte lehetetlen dinamikus ISP altal osztott IP tartomanybol szerverkapcsolatot letesiteni. "Blacklist". Igy egy smart host-nak keresztelt sima SMTP-vel a kuldes TLS-el megoldodott. Fogadasi oldalon sok volt a barkacs de mostmar mukodik ez is.
NO-ip.com -on van a dinamikus DNS "hostolva". A regisztralt nem ddns domain MX rekordjat atirtam a ddns cimre. mxtoolbox-al csinaltam egy MX lookup-ot es lattam, hogy a ddns cimre mutat. Szuper. Aztan ugyan ittt (mxtoolbox) egy smtp teszt szepen mutatta, hogy mi a tovabbi problema. Pl, hogy a 25-os portot a pfSense-ben total hibasan iranyitottam at.
Egyszeruen elgepeltem egy beallitast. Atiranyitottam a portot es itt jott a turelemjatek. A Queue mindnhol ugye fullon volt a probalkozasokkal email ki es be. Ez meg ugy jott mintha kihuztam volna a dugot a kadbol.
Par percig semmi nem tortent de az mxtoolbox mindn OK-nak mutatott. Aztan kozben telefon is csorgott igy nem bizeraltam az exchange-et. Aztan 5-8 perc mulva a monitorra neztem es jottek befele a levelek ezerrel
Azota van orom es boldogsag....Holnap telepitem az eles rendszerre de egyelore nem tudom eldonteni, hogy mi a jobb nekem. Ha a lokal domain megegyezik a ceg web domian cimevel vagy nem. Nincs benne tapasztalatom, hogy mi a kezesebb es "jobb" megoldas.
-
brd
nagyúr
válasz
deminos
üzenetére
A SMTP Virtual Serveren nézd meg, hogy nincs-e véletlenül a Windows Integrated authentikáció bekapcsolva, mert az okozhat ilyen hibát (nyilván csak ott kapcsold ki, ahol nincsen rá szükség): properties/delivery tab/outbound security és ott windows integrated; vagy ugyanez esetleg a Connectoron: properties/advanced tab/outbound security.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bestbuy játékok
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyáltalán, mi van a kábel és az exc server között? 
Azota van orom es boldogsag....