Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullup
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni ebben a témában.
Már több mint két éve üzemeltetek exchange szervert, és most előállt egy hiba amivel nem tudok mit kezdeni...
Már mindent megpróbáltam, amit én tudok, hogy hiba lehet, de ez most kevésnek bizonyul...A hiba a következő: egyik reggel még minden ment faszán, és 9 óra párperckor egyszer csak nem jött be több levél. Kifelé mennek a levelek, és a belső hálózaton küldünk, az is jók (elküldhető/megérkezik)! Már beszéltem a szolgáltatóval, mert én DNS hibára gyanakodtam, volt is valami beállítási problémájuk, de a levelek még mindig nem érkeznek meg...
Ja és a szerveren meg a routeren semmi nem lett elállítva!Ha van valaki aki vágja nagyon, írjon rám pls!
Előre is köszönöm!

Üdv,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest