- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullup
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni ebben a témában.
Már több mint két éve üzemeltetek exchange szervert, és most előállt egy hiba amivel nem tudok mit kezdeni...
Már mindent megpróbáltam, amit én tudok, hogy hiba lehet, de ez most kevésnek bizonyul...A hiba a következő: egyik reggel még minden ment faszán, és 9 óra párperckor egyszer csak nem jött be több levél. Kifelé mennek a levelek, és a belső hálózaton küldünk, az is jók (elküldhető/megérkezik)! Már beszéltem a szolgáltatóval, mert én DNS hibára gyanakodtam, volt is valami beállítási problémájuk, de a levelek még mindig nem érkeznek meg...
Ja és a szerveren meg a routeren semmi nem lett elállítva!Ha van valaki aki vágja nagyon, írjon rám pls!
Előre is köszönöm!

Üdv,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest