Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Exchange 2010-et sikeresen telepítettem. Owa, Outlook Anywhere mentek rendesen (saját Cert-el.)
Frissítettem az SP1-et, azóta nem megy... Owa kezdőlapja bejön. Ha rossz felhasználónevet/jelszót írok be, akkor kiírja, hogy hibás. Ha jót írok be, akkor az owa.auth oldalnál internal error (500) hibát dob. Ha átállítom az Owa authentikációját form-based -ről pl Basic-re, akkor pedig http 400 -as hibát dob...
IIS-logban nincs semmi hibaüzenet illetve az eseménynaplóban sem találtam.
Eseménynaplóban csak figyelmeztetések voltak erre vonatkozóan:
Egy felügyeleti folyamat létrehozta a következő port SSL-tanúsítványbeállításait: 0.0.0.0:443 .
Száma: 15301Esetleg van valami javítás? Én nem találtam

Mi lehet a gond? Így most se az owa, se az outlook anywhere nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest