- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hina
aktív tag
Lecserélném a régi Exchange 2007-et kevésbé régi Exchange 2010-re. Már pár (3at az ~50ből) MailBoxnak az adatát átmozgattam a 2010esre, de meló közben (a 7 végéig) a többivel nem tehetem meg, mert a munkának mennie kell...
Ellenben a két szerver adatbázisán levő mailboxok nem tudnak egymással levelezni, csak az ugyanazon az adatbázison csücsülőkkel.. A hibaüzenet a következő:Hub version 14
Delivery Type: SMTP Relay in Active Directory Site
Last Error: 451 4.4.0 primary target ip address responded with: "421 4.4.2 Connection dropped." Attempted failover to alternate host, but that did not succeed. Either there are no alternate hosts, or delivery failed to all alternate hosts.Már össze-vissza pipálgattam a Receive Connectors-okat (és minden modosítási szándék után újta indítottam a Transport service-t), csináltam újakat, letiltottam a meglevőket (természetesen az eredeti állapotot mindig is tudtam és vissza is tudtam állítani) de nem segített.
Tudna egy nálam jóval tapasztaltabb forumtárs ebben segíteni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest