- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az Exchange 2003-al kapcsolatban.
Cégünk ezt a szervert használja, Outlook klienssel.
Van egy olyan osztályunk ahol, a munkavégzés mérésének érdekében, muszáj logolni, hogy ki mikor milyen levelet nyit meg vagy tesz olvasatlanba, meg még sokmindent.
Ezt az Outlook nem tudja, ezért engem bíztak meg azzal, hogy írjak egy levelező klienst, ami mindent tud figyelni, illetve logolni, és még amire szükség van.
Szépen el is kezdtem ismerkedni az exchangevel, de nem igazán értem, hogyan jön át a kliensre a fogadott levél, illetve hogyan működik a küldés.
Mintha valahol olvastam volna arról hogy van az exchangenek egy adatbátisa ami tárolja a Felhasználók neveit, a postafiókot, a hozzá tartozó leveleket stb.
Ha ez így igaz, meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan érem el ezt az adatbázist?
Az lenne a legjobb ha úgy működne a dolog mint egy egyszerű adatbázis kezelés. Csak lekérdezem a megfelelő táblákat, vagy hozzáírok stb.
(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)
Tehát el tudná valaki magyarázni ennek a lényegét?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)