Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Hi! Én nem rég adtam (pontosabban cseréltem) el a jó kis Snazzi tömörítőkártyámat itt a hw-piacon, de csak elég lassan találtam rá érdeklődőt. Be is linkelt oda valaki egy tunerrel egybeépített hardveres mpeg-2 tömörítőt: Bővebben: link. A mai processzorok mellett egy ilyen kártyának sajnos nem sok előnye maradt, az olcsó kategóriájó cuccok nem adnak csúcsképet. Utólagos szoftveres tömörítéssel mindenképp szebb végeredményt lehet csinálni (főleg kisebb bitrátáknál), mint egy ilyen egyszerű kártyával, viszont az nem megy valósidőben. Ha meg nem annyira lényeges a minőség, akkor jó processzorral valósidejű tömörítés, és meg van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest