Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Köszi már rátaláltam a dologra, a gyártó által készített lemez csak egy autómata szoftverfrissítő progit tartalmaz, amúgy smv videókat játszik le és találtam egy video2smv convertert. Apropó ez a ''nem minőségi'' kijelentés elég nagy sznobságra utál, én is jobban hallgatnám a zenéket egy ipod-on vagy egy sony lejátszón de tudod karácsonykor amit az ember kap annak is nagyon tud örülni, és a márka nem mindig az aminek látszik, ezt 1 hónapja tanultam meg, a sony tv-m a garancia lejárata után járt le 1 héttel gondolhatod, hogy kicsit voltam csak idegbeteg, aztán áthoztam öcsém tvjét ami 3 éves rolsen és ennek még semmi baja, ekkor tanultam meg, hogy manapság a márka nem jelent sokmindent mostantól arra törekszem, hogy nem a legszarabbat veszem, de közben rájöttem, hogy egy sony és egy thompson között pl. nem fogok különbséget tenni kizárólag csak a neve miatt, szeretném ha ezen kicsit elgondolkodnál és te mint senior tag a ''kevés segítséggel szemben még kevesebb szidalmazással részesítenéd a hozzászólásaimat'' Köszönettel: M@tt|-|3W
-
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Magyarul olyan weboldalra lenne szükségem ahol mp4es smv videófájlok találhatóak, vagy olyan kis konverterre ami pl. avi-ból mp4-et csinál, a segítségeket előre is köszönöm és természetesen BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérésem lenne, hogy az MP4 lejátszóm támogatja az MP4 SMV videófájlok lejátszását! Az 512 MB-os még nem de nekem már az 1 gigás széria van és ez támogatja az ezen videófájlok lejátszását. Aki tud ilyen videófájlok lejátszására alkalmas linket, fájlcserélő programok kérem segítsen, valamint az is aki használja ezt a készüléket, előre is köszönöm!
A készülök megtekinthető itt: [link]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest