Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. A témát itt lehet folytatni:
Mp4 playerek... melyiket? [link] -
Roland35
tag
Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni hogy szerintetek milyen jó ez az mp4 amit kinéztem magamnak , meg itt az árral is van egy kis bibi vagy pedig csak átverés?
[link] itt van egy olyan ár hogy :Mobiblu Boxon 1 GB 26 900 , és van egy ilyen hogy :Internet AKCIÓ! 20 900+ szállítási költség , szeritetek körülbelül mennyi lehet a szállítási kötség mert én 25 000 fotintnál nemnagyon szeretnék többet költeni rá még a 25 000 is sok , legalábbis szerintem , és ezen az MP4 en elakadt a lélegzetem hogy hogyan van rajta skype , elolvastam hogy hogyan leget működésbe tenni a skype-ot és nem is olyan nehéz, csak ennyi kérdeztem
előre is köszönöm Prohardver

-
rumos14
nagyúr
egy modi csukjamábe lécci

-
frenzy.cs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy olyan gondom, hogy régebben vettem egy MP4-et, és elromlott a firmware-ja... Akitől vettem szóltam neki, de nem akar küldeni újat, és még csak egy működő firmware-t sem. Így már lassan 4hónapja itt állok az én kis MP4-emmel, és nem tudok vele mit csinálni, maximum adathordozásra használom.
Abban kéne segítség, hogy ha valakinek van egy ugyan ilyen lejátszója, vagy ismerősének, akkor arról szedje le nekem a firmware-t, és küldje el, mert hihetetlen hogy 20eFt-ot csak így kidobtam az ablakon.
Itt van egy kép a lejátszóról:![[kép] [kép]](http://bolthely.hu/kepek/mp4lejatszo/00012.jpg)
Tényleg nagyon kéne a segítség, vagy ha tud valaki olyan oldalt, ahol erre a típusu lejátszóhoz müködö FW, azt is megköszönném, mert már nagyon kétségbe vagyok esve.
(az s1mp3.org-on is már kerestem, de ott sincs)
Előrre is köszönök minden segítséget.
Üdv,
frenzy
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest