Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Aktív témák
-
Pisti79
csendes tag
Huh milyen sok kérdés nagyhirtelenjében
Az enyém 512-es és Aqua származék (szerintem egy alomból származik a tieddel. Eleinte 256-ost akartam, majd beosztjuk a memóriát alapon, de mostmár áldom az eszemet, hogy 512-es lett belőle.
EQ tekintetében én a rock ill pop között szoktam váltogatni, de semmi kifogásom a normal ellen sem.
Azt, hogy wma-mp3 konverzió van-e nem tudom, de cdről grabbelésnél mindkét támogatott formátum kiválasztható, amibe a cd anyaga tömörítődik majd. Én próbáltam mp3ból wmat csinálni más progival de nem lett valami fényes az eredmény (de a fájlméret harmad akkora lett, ezek 256-os mp3ak voltak).
Őszintén szólva nagy pofátlanul írtam levelet az innovisionnak, hogy megoldható-e a töltés USB kábel nélkül is és hogy letölthető-e az új firmware a mi gépünkre is. Egy diplomatikus mondat érkezett válaszként: igen van új firmware, de csak a felhasználói felület változott némiképp, a lejátszó, diktafon, rádió részek nem változtak. De se az, hogy mi is használhatjuk-e, sem az, hogy letölthető lenne...semmi. Persze ez nem lényeg annyira, mert mint írtam ott lejátszásnál egy kis figura táncol és kicsit bóvli kinézetet ad neki...csak a kíváncsiság mégis hajtana. Tápellátásról egy szót sem ejtettek, bár ezt megértem, nem érdekük és kockázatos lehet. Az én telefonom töltője 4,6 volt egyenfeszt ad le, ami pont vagy kb megegyezik az USB port feszültségével. Nagy esélye van, hogy ő lesz a próbaalany a töltéspróbánál (persze egyenlőre nem merek ilyesmivel próbálkozni, de a kisördög már itt van.A csatlakozó sem lenne probléma, ugyanis csak keresni kell egy USB hosszabítót és lecsippenteni azt a végét, amibe ennek a vége illeszkedik és megfelelő pontokra kötni a tápfeszt. az, hogy olyan csatlakozót találjon az ember, ami a lejátszón van, az a pici...szerintem lehetetlenség.
Dalszövegre most nem maradt energiám, próbálkozz és na nem megy segítek, de tuti rájössz majd. A szinkront úgy oldja meg, hogy a dalszövegben ''időkód'' van, a sorok ezzel kezdődnek, ha eléri az adott időt ugrik a következő mondatra. A lejátszóra ugyan olyan névvel kell rátölteni a szövegfilet, onnan tudja majd, hogy a dalhoz tartozik.
Most viszont bedőlök, kicsit sok volt a mai napból.
Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest