Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
ma hajnali 11-kor meghozta a postás a creative muvo2-met!
nagyon cuki. bár a 4 GB-os microdrive-ot kivették, de van benne egy 1 Gb-os.
Viszont picit csalódtam, mert azt hittem, jár hozzá távirányító...aztán kiderült, hogy azt külön meg kell venni....
na mindegy.
a hozzá adott fülhallgató (1 Pair of High Quality Neodymium Earphones) nekem még cska megközelítőleg sem félr a fülembe, szóval nem nyerte el a tetszésemet.
TEhát marad a sennheiser mx400.
Szép hangja van, viszont kicsit halk... legalábbis a divá-hoz képest. meg az iriverhez képest is. (Lehet, hogy 16 ohm-os füles kéne hozzá?)
na, megyek tovább ismerkedni pá!
Ui. bár 96,5 €-ért vettem az ebay-en, azért mindenk költséggel együtt jóval többe került. 12,5 € volt a postaköltség, plusz az OTP külföldi utalási költsége is kb. 2,5 e Ft volt... Tehát szumma szummárum, kb. 119 euro, azaz kb. 29 e Ft volt. de azért ennyit megért...
--------------------
ha érdekel vkit itt is van egy, igaz ehhez csak 256-osat adnak : Bővebben: link (még 8 óra a licitből)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest